10-те най-добри коментара в Men.bg

След като миналата седмица стана ясно, че одобряваш нашата нова рубрика, нямахме никакъв избор, освен да повторим начинанието. Практически е трудно да кажем, че това са точно 10 коментара, защото е трудно да открием точната бройка. От всички рубрики, които правим, трябва да признаем, че тази носи достатъчно положителни емоции. Тази седмица е редно да споделим, че имаше твърде много попадения, но сме ограничени в редовете и препоръчваме да следваш фейсбук страницата, ако не искаш да пропускаш и грам добро настроение. Казвали сме го преди, ама ще се повторим - читателите са ни скъпи! Не гледайте при колежките, там няма такива! 

Бонус:

Аплодисментите са за вас! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
06 септември 2015 | 16:52

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g