Как да накарате хората да ви харесват

Това дали хората ще ви харесват не зависи само от природния ви чар. Това зависи и от вас. Вижте няколко лесни трика, на които да се научите и с които ще станете по-харесван от останалите.

Съветите са от потребители на Quora, където този въпрос беше обсъждан: 

1. Гледайте хората в очите Това е нещо, което може лесно да се научите да правите. Контактът с очите ще подобри общуването. Така човекът срещу вас ще има наистина усещане, че го „слушате“. 

2. Дръжте си телефона в джоба (чантата) Когато говорите с хората, не ги пренебрегвайте, за да си гледате в телефона. Давайте им цяло си внимание. 

3. Използвайте името им „Здравей, Надя“ винаги ще се хареса на Надя повече, отколкото само „Здравей“. Когато се обръщате към хората с имената им, правите общуването по-специално.

Виж останалите тук!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
07 юни 2015 | 19:10

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

WILDSNAKES
07 юни 2015 | 16:25

wildsnakes...alle...bg НАЙ-ГОЛЕМИТЕ И ОТРОВНИ ЗМИИ