Най-добрите коментари на читатели

Изпращаме  и тази седмица с най-доброто от вашите коментари, които сте публикували на страницата ни във Facebook. Признаваме с ръка на сърцето (другата остава на клавиатурата), че това е един от най-забавните материали за правене, преди да стигнем до онзи прекрасен момент със сбозването на Chrome-a.

Рисковете на професията отдавна доказват, че човек никога няма достатъчно RAM, ама това е друга тема. Благодарим на всеки един от вас, който се постара да отдели малко време и да направи социалната сбирка малко по-приятна. Оценяваме и всички добри люде, които не спират да споделят забавни картинки и вицове под формата на съобщения. Оценяваме всички и благодарим. Също така напомняме, че колежките нямат такава аудитория!

Благодарим отново, защото нашата работата нямаше да има особен смисъл, ако вие не участвахте! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
the man with the plan
29 септември 2015 | 00:52

And that's why, children, when you work in the media industry nowadays, you maintain your social media account. Facebook works soo much

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
27 септември 2015 | 16:53

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 22 САЙТОВЕ (НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА Е ОБНОВЕНА) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g