Животът в понеделник е гаден

Животът никога няма да бъде цветя, дъги и безкрайна бира. Понякога ще се наложи да инвестирате повече нерви, друг път ще се опитвате да спорите с аудитория, чийто идеи са по-абсурдни от построяването на статуя на Тодор Живков в Северна Корея. Животът е несправедлив и трябва да свикнем с него, защото няма да стане по-добър. Светлият лъч на настроението може да дойде, когато разберете, че по света има и други хора, които страдат от световните несправедливости - някои дори не са слушали Миле Китич. По тази причина ще ви запознаем с грешниците и най-популярната им мантра "F**k My Life"! Излишно е да казваме, че всичко е по действителен случай, нали? 

След дълго чакане и пропиляване на много нерви, моят любим и не толкова романтичен приятел каза, че ме обича. Щях да съм на седмото небе от щастие, ако не беше пиян и не го казваше на вагината ми. 

Приятелят ми скъса с мен, но реши да го филмира, защото "Ще е голям хит в YouTube!". 

Трябваше да обясня на приятеля си, че забавянето на цикъла ми не е свързано с венерически заболявания. 

Влезнах в хола, за да разбера, че майка ми може да прави две неща едновременно - да говори по телефона и да си сменя тампона.

"Приятелите" ми решиха да направят жестока шега с мен. Първо са успели да сменят мелодията на телефона ми с човек, който крещи "Аллах Акбар" на повторение, а след това ми се обадиха, докато почитахме жертвите на от 11 септември с минута мълчание. 

Успях да изтрия всички снимки на хазяина от завършването на внука, ваканцията с дъщеря му и нейният приятел, както и някои други снимки с неговата приятелка. Всичко това стана, след като ме помоли да изтрия един клип от телефона му.

Всеки път, когато отварям кутия с тампони, кучето ми решава, че това е кутията с бисквити и полудява. Вече отварям тампоните с включен сешоар! 

Хванах мъжа ми да мастурбира в банята, след като влезнах при него, той веднага "свали" гарда...

Реших да споделя своята мъдрост на 20-годишен младеж, обяснявайки му колко е важно да поема отговорност. Аз съм 50-годишен и давах последните си 5 долара за бира.

Съседът ме посочи на най-добрия си приятел и му каза "Виж, това копеле още живее с майка си. Точно по тази причина не може да си намери "сл*ва"!". Съседът ми е на 11 години, но все пак е прав.

Излязох с едно момиче на две срещи и днес я открих пред вратата с няколко кутии куфар. Беше решила, че е време да се нанесе при мен.

Брат ми стана шофьор на Uber и вече настоява да му плащам всеки път, когато ме кара някъде. 

Доживях онзи прекрасен момент, когато жена ще флиртува с мен! Какво толкова, че беше лесбийка, която си мислеше, че съм момиче? 

Баща ми реши да ме раздели с моя приятел! И всичко това не беше направено, защото той ми влияе зле, а защото аз му влияя зле! 

Лекарите установиха, че страдам от депресия, а моята приятелка реши да ме подкрепи и веднага се раздели с мен, защото не можела да се среща с някакъв психопат! 

Много се надявах, че приятелката най-накрая ще каже "Обичам те", ала се оказа, че иска да ми сподели за члена на един приятел, който се озовал в устата й. 

Споделях личните си проблеми с майки ми. Тя видимо симпатизираше, докато не измъкна 100 долара от портфейла ми и след това изчезна. 

Осъзнах, че мога да получа повече пари от социални помощи, отколкото от настоящата си работа.

Хванах приятелката ми в изневяра. Сега ме заплашва, че ще се самоубие, защото не искам да й простя. 

Баба ми се обади, за да ми сподели, че днес се е опитала да подпали дядо ми. Обаждането беше от затвора, а тя искаше да й платя гаранцията. 

Помогнах на старец, който беше паднал на земята. Оказа се, че е пиян и напикан, но пък това не му попречи да ми благодари с прегръдка! 

Чух приятелят ми да казва свой близък, че е с мен, защото мастурбирането не винаги е толкова приятно. Не мога да не съм щастлива - с него съм цели две години! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
1
14 септември 2015 | 23:30

1

1
14 септември 2015 | 23:28

1

1
14 септември 2015 | 23:27

1

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
14 септември 2015 | 22:08

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g