Бай Стефчо проговори за секса с извънземни

След като мина една година от намесата на извънземни сили в сексологията на българина, редакцията реши да потърси един от многото хора, които са успели да залюбят извънземна раса. Легендарният Бай Стефчо едва ли е очаквал, че един ден ще успее да се докосне да пришълците по такъв начин.

Той самият често заявява, че не е подозирал за подобни интереси от други планети, но пък се ласкае, когато съселяните му го посрещат с "Евала, Стефчо! Ти всичко е**ш!". Космическият любовник успява да измести дори Чък Норис, а секс експерти като Наталия Кобилкина отказват да коментират аномалията, особено след като не е ясно има ли бананче или няма. Редакцията прецени, че трябва да се запознае с човека, който е успял да развее флага си в друга галактика. Ето какво ни сподели той:

Бай Стефчо, разкажи ни как минава един твой ден, с какво се занимаваше преди половия контакт и какво правиш сега?

Какво да Ви кажа, момчета? Нищо не се е променило особено, паса овцете, пия бира с приятели и често се разхождам сам из гората, гледам към небето и все се надявам, че ще се върне и отново ще бъдем заедно, пък може да ме вземе и в космоса, ако успея да си изкарам виза...


Преди да зададем важните въпроси, искаме да те попитаме какви са били предишните ти връзки, има ли нещо специално в твоето сексуално CV, за което можем и да не знаем? 

Аз съм полово активен от най-ранна възраст. Всичко почна в селската баня, когато мама ме водеше при жените, за да е сигурна, че ще се изкъпя. На третото къпане вече беше ясно за всички, че не съм дете и ме изгониха. После почна активния полов живот, даскалицата на село, една съученичка, ветеринарката на ТКЗС-то и такива. Някои хора казват, че съм имал задяване с козичките, ама от завист го разказват това. Никога не бих правил нещо с животинка, ако тя не ми даде сигнал, че има чувства, такъв човек съм. 


Добре, активен полов живот, съзряване в селската баня, а кое е най-голямото ти сексуално постижение? Наистина се опитваме да разберем с какво си успял да ги привлечеш.

Постижение е, че успях да изтряскам кметицата! Гордея се с това, щото цяла година ме глобяваха, че овцете се губили, пък аз съм бил пиян и разсеян. Та като ми наложиха глоба от 15 лева, реших да си го върна на кмета и пуснах целия си чар. Пък и то селото знае, че овчарят се познава по гегата. Заплашиха ме, че пак ще ме глобят, ама после се отказаха - кметът има и щерка. 


Дай да си поговорим малко за извънземните. Всички разказват, че си бил изнасилен, вярно ли е това? 

Не съм, аз си ги знам извънземните, хубави хора са, лесно се напиват и после не можем да ги спрем, направо полудяват и искат само ракия и още пиене. То и затова вече не им говорим, щото сексът можем да го преодолеем, ама ракията не я даваме толкова лесно. Не съм бил изнасилван, аз сам се изкуших от предложението, пък и имах половинка ракия. 


Разкажи ни как изглеждат? 

Като нас са. Още моят дядо ми е разказвал, че извънземните могат да ти четат мислите и знаят каква форма трябва да приемат, за да те изкушат. То и затуй им налитаме, щото те не се спират, ва! Бай Кольо от другото село не може да си гледа работата спокойно, той изкара овцете на паша и почнат да го дразнят. Вика ми, че все му се явявали като Валентина Терешкова, след като се връща от космоса. Бай Кольо разправя, че едно време на панаира му купили картичка с нейния лик. Едно време нямаше тия мръсотии, които сега ги излъчват по телевизията, та Кольо станал мъж баш на тая картичка. При мене най-често се явяват като тъщата!


Е как като нея? Нима тя е твоят любим сексуален обект? 

Не е, ама толкова ме е ядосвала, че всеки път си фантазирам как ѝ го връщам за пропилените нерви, че и за поводите от дъщеря ѝ. Аз бях хубав ерген едно време, искаха ме момите, ама се натресох на тия харпии. Много щастлив ставам като видя Куна да бяга по поляната с галошите, все едно се е върнала преди малко от кочината. А тия извънземните, да знаете, големи шашми правят! Толкова добре са я докарали, че дори ѝ напуканите пети са същите. Грешка нямат! 

В другите медии писаха, че много Ви тормозят и изнасилват, вярно ли е това? 

Аз нямам оплаквания, то цялото село ги ползва, жените понякога се сърдят, ама ние к'во сме виновни? Извънземните не ги харесват, просят си от нас и дори не ни изморяват. Бай Иван от кръчмата вика да не разправяме много, щото отдавна не иска жена му да го тормози и затова се оправдава така, инак всички други сме добре. 


Някакви странични ефекти?

Абе намират се, ама то е полезно. Аз примерно имам по-сериозен обхват на джи-си-ема, а преди никой не можех да чуя. Пък и вечер като се стъмни, мога да си светя с него, фосфорно работи. Ако го оставя да се пече на поляната, вечерта не мога да мигна, щото блещука в стаята. Един път, докато съм спял, една овца се заиграла и сега и тя свети в тъмното, глобиха ме, ама аз какво да се сърдя на добичето? 


Трябва ли да се махнат извънземните? 

Хич да не ни ги пипат! Като ни спряха мачовете, обявите по Тянков ТВ и дюлевата ракия, ние оплакахме ли се? Извънземните да не ни ги пипат. Секат дървета, крадат овце, ама извънземните са си наши! Още дядо ми е разказвал за тях! Наши са си! 

Редакцията отрича да е срещала Памела Андерсън, Мия Калифа и учителката по биология. Нищо не се е случвало, никой не е бил там да види. Опитахме се да заснемем бай Стефчо, но нито една снимка не излезе нормална и подозираме, че това е намесата на висшите сили! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
ПияндурницитЕ
05 юли 2017 | 09:52

на Извънземни, а ти?

04 юли 2017 | 09:38

пияндурници, на кво сте Ва