DJ STEVEN: Когато си отворен към нови предизвикателства - винаги можеш да изживееш невероятни моменти

Стефан Крачанов или известен като DJ Steven от Metropolis се включи в Pepsi Challenge България, редом до международните посланици Серина Уилямс, Usher, Джеймс Родригес и Никола  Формичети.

 

 

DJ Steven е основател и резидент на електронното движение в България като винаги е предизвиквал публиката да усеща музиката – енергична, омагьосваща и еуфорична. Той разказа за своите предизвикателства и за това какво означава да живееш за мига. На 11 юли 2015 година в Cacao Beach, Слънчев Бряг DJ Steven ще даде старт на грандиозното Pepsi Challenge парти с финалистите в кампанията.  

Въпрос: 

Кое най-вдъхновяващото предизвикателство пред което би се изправил?

DJ Steven: 

Най-голямото ми предизвикателство е да се отдам на  пътешествие с каравана през цяла Северна Америка. От Ню Йорк до Чикаго, а  от там по легендарния Route 66. Планираните спирки са Burning Man и Grand Canyon, Колорадо. Това за мен е едновременно предизвикателство, което ме вдъхновява и нереализирана мечта.

Въпрос:

Какво не си се осмелил да направиш в живота си, до този момент?

DJ Steven:

Да скоча с парашут. 

Въпрос:

В глобалната  кампания на Pepsi Challengе, Usher преминава през жарава, за да запали горещо лятно парти. Какво е твоето предизвикателство с което ще зарадваш феновете на Pepsi Challenge партито на 11 юли в Cacao Beach?

DJ Steven:

Моята мания, хоби и работа е музиката. На 11 юли бих провокирал и предизвикал феновете на музикално пътешествие в непознатия свят на електронната музика. Защо непознат – когато си готов на предизвикателство, когато си отворен към новото – винаги можеш да изживееш невероятни моменти дори с непознати парчета. 

Въпрос:

Как гледаш на сентенцията, че "всеки ден е шанс да живееш за мига”?

DJ Steven:

За мен тя се равнява на изкуството да изживяваш всеки миг като последен. Да не занижаваш собствените си очаквания. Винаги да се опитваш във всяко нещо, както да даваш от себе си максимума, така и да извличаш от всяка ситуация най-доброто. Едно от професионалните ми предизвикателства, които винаги издигам пред себе си е когато застана зад пулта, изпълнението да е все едно е последното в кариерата ми.

Въпрос:

Готов ли си да приемаш нови предизвикателства и да живееш сега?

DJ Steven:

Да, всяка секунда, всеки час, всеки ден. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
20 юни 2015 | 15:37

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g