Нина Хартли лекува с докосване

Колкото и да не искаме да си признаваме, порното съществува. Никой не го гледа, никой не се интересува от него, но пък всички са чували за Лиса Ан. Никой не познава момичето с очилата, но след това дочува нещо за Мия Калифа и много други. Ние също не сме гледали порно, но пък знаем, че робинята Изаура е била многократно поробвана не само от лордовете, но и от персонала, пощальона и дори младото жребче в обора. Извиняваме се за лирическото отклонение и веднага ще насочим вниманието към Нина Хартли. Коя е тя? 58-годишна активна порно актриса, която има повече от 33 години опит на сцената. Освен изключителна порно звезда, дамата е и с медицинско образование. Влиза в порното, за да "излекува" мнозина чрез докосването. Имайки предвид златните ѝ изпълнения, тя трябва да бъде следващото чудо на света. Ето какво още сподели за аудиторията си:

Докосването е универсален език и позволява да комуникираме без излишни думи. С докосването възпитаваме децата, показваме нашата загриженост и отношение. Докосването е от особено значение за психологичното и емоционално здраве. Виждали сме какво се случва със затворниците, които губят човешки контакт или с децата от сиропиталището. Кожата е нашият най-голям орган. Чрез нея разбираме всичко, преди да започнем да осъзнаваме какъв точно е светът. 

За твоята 33-годишна практика, смяташ ли, че си успяла да излекуваш някои от партньорите си?

Разбира се! Всички мои сцени са абсолютно умишлени. Това е моето прикрито лечение. Постоянно се стремя да показвам колко лесно може да се случва всичко, карам ги да се чувстват желани, сексапилни и можещи. Мога да ви гарантирам, че не присъствам в нито един лист като актриса с лоша репутация. Правилното докосване може да ни помогне за по-високи нива на либидото, по-добър сън и здрава имунна система. Щом има докосване има и лечение. И не говоря само за секса, но и за прегръдките, милването, целувките и много други. Лечението е налично и при порното!

Кога разбра, че едно докосване наистина може да помогне на някого? 

Ами бях на 10 години, когато моите родители започнаха да се интересуват от тези "нови терапии". Това беше през 60-те години и аз прекарвах повече време вкъщи. Попивах всичко като гъба. После разбрах, че масажът може да бъде изключително полезен за човек и всеки от нас има така наречената "броня".  

Сексуалният срам е сериозен проблем особено в порното. Как се преудолява това? 

Първо трябва да разберем, че срамът никога не е бил в наша полза и неговата единствена функция е да ни наранява. Осъзнаването може да ни отнеме десетилетия, но щом решим, че искаме да се откажем от този демон, започва и нашата терапия. 

Как докосването ни лекува по време на секс? 

По време на секс, ние комуникираме само с телата си, показваме значението към другия. Оргазмът е реакция, която помага за моменталното отделяне на хормони, носи облекчение и успокоение на тялото. Можем да го постигаме сами, но когато правим любов с партньор, ние се чувстваме обичани, желани и в по-голяма безопасност. Мнозина се фокусират върху физическия сексуален акт, но не осъзнават какво се случва с тялото ни, докато сме в ръцете на другия. Това е нещо, което не бива да игнорираме - никога!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!