Как точно се формира оценката за жената

Здравейте виртуална публико,

Вие, мъжовете (а и моите себеподобни), използвате система за оценка на противоположния пол (по дефолт) от 1 до 10. И в тази връзка, имам интересна за мен самата питанка. Последния път, когато бях оценена (от мъж) по десетобалната система, се замислих какво всъщност по-силната и умна част (все още) влага в съответната цифра, а именно: качества на характера,  лице (съответно черти на лицето, критерии за красота) или цялостна визия (дълги крака, гърди, дупе и т.н.), но само визия. А може би цялостна рентгенова картина?!?

P.S.: Смесени са ми чувствата, за да ви хваля. По-скоро чета, за да се докосна до мъжката мисъл (когато я има), а и харесвам английския хумор и черногледството на смеха. "Правду говорят только те, у кого нет остроумия."

P.P.S.: Моля да бъда подписана като Анета. Благодаря!

Ваша Иванка Крумова!

e-mail: hubavataivanka@chelopechene.bg

Men.bg: Здравей виртуална читателко,

За нас ще бъде трудно да Ви дадем оценка, след като сте забравили да пратите снимка, но ще отговорим искрено за оценяващата система. Всяка цифра се определя индивидуално от въпросния мъж, защото никога не е известно какво един човек може да хареса в жена с размерите на син кит и усмивката на алигатор. Сигурно е, че присъства цифрата за физика, където се оценяват всички показатели като дължина на краката, размер и форма на бюста, размер и сексапилност на дупето, както и физиката на лицето - има ли данните за красива орална любов, може ли да се представя пред хора и т.н. В оценката присъстват и точки за лудост в леглото, споделяне на перверзни желания, сбъдване на табута (тройка и четворка с жени), както и сексуални мераци по време на цикъл. За финал ще оформим оценката с допълнителни бонуси като готвене, чистене, алкохолна поносимост и много други. Числото се дава след провеждането на висш съвет по женските въпроси със сертификат от Страсбург, където влюбеният изрежда положителните черти, а неговите приятели показват отрицателните - голям крив нос като на Майк Тайсън може да се брои за негатив. 

P.S.: И нашите чувства са смесени, за да кажем, че си 10-ка! Отговаряме ти с надеждата, че ще се докоснем до женската плът (когато можем да си я позволим), но одобряваме смелостта и искреността! 

P.P.S.: Молбата Ви беше удовлетворена! 

Изпращайте своите истории, казуси, въпроси и медицински картони за неутрално лекарско мнение на хора с купена диплома от фейсбук на info@men.bg. Отговаряме веднага, правим баланс на зимни/летни гуми, настройваме АГУ и лекуваме простата с един пръст. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
чичо Чарли
13 май 2016 | 15:38

Скоро ми се случи следната случка. Легнах си с едно момиче, което преди да се съблече, беше петица, но тялото й се оказа осмица. Понякога има огромно значение какво е облеклото...

17 април 2015 | 18:19

CICI LICE DUPE KRAKA KOREM STOIKA VEDRO NASTROENIE USMIHNATA INTERESNA, ZAGADYCHNA LEKO 100000000000000000!!!!!!!!!!

Георги
09 февруари 2015 | 13:10

...без упойка!

Анета
05 февруари 2015 | 15:13

Туше! Въпреки, че скалпел...

Георги
05 февруари 2015 | 10:03

Забравяш че тука е България и прането се извършва само вечер, заради нощната тарифа на тока. А пък вечер кой ти гледа душата...

Анета
05 февруари 2015 | 00:20

Разходите са само по тока за пране на душата, другото е облагодотетелствана загадка. Препоръчвам. Перете си душата, че иначе четем дребнавости. Благодаря!

Георги
03 февруари 2015 | 16:59

След като затвърдихме позицията че оценяването от 1 до 10 се базира на визия, спокойно може да оправдаваш разходите си за същата пред себе си :)

Анета
02 февруари 2015 | 23:08

За благодарност - любимият ми сериал е английски и се наименува "Coupling". ("Some men were born lucky. Some men were born very lucky. What was Patrick born? A tripod."

Анета
02 февруари 2015 | 22:25

Всъщност бях почти убедена в оценяването по най-общи критерии във визията. Може би исках да го чуя/видя и най-вече убедя в това от едно неутрално мнение, в някаква степен субективно, но пък неофициално общоприето. Първата чест ми оказаха от сайта - отговорът им беше по-дълъг от моето писмо. Впоследствие и всеки един изказал се по темата затвърди моята гледна точка. Мерси на всеки един от вас! Аз търся истината и не ме е страх да я узная. Дано има хора с рентгеново зрение, но аз виждам също първо изражението на лицето (тача смехурховци или поне усмивковци с хубави зъби), погледа и маниерите. Факт.

LLC
02 февруари 2015 | 21:28

Мъжко мнение: Скалата от 1 до 10 е само за визия, поне при мен и моите авери. На една жена не може да й се определя с такава скала чувството за хумор или склонността да мрънка. Докато стегнатият голям бюст си е стегнат голям бюст, то характера вече е твърде субективно да е число.

Иванка
29 януари 2015 | 13:46

I mean "drug use, perhaps"

Иванка
29 януари 2015 | 13:42

Когато я има... Анета от известно време няма фейсбук акаунт поради липса на фетиш да бъде воайорствана. Много увлекателно четиво (примерът с водопроводчика ииии use drug perps :D).

Георги
29 януари 2015 | 13:13

Анета, моята трансформирана осмица беше на 18 :) Тези са от 30 нагоре...

Gosh
29 януари 2015 | 09:52

rooshv. com/the-girl-score tuka e opisano vsichko na angliiski ..

Анета
28 януари 2015 | 17:08

Вярно са нелицеприятни, ама може пък да са добри по душа :) Като твоята трансформирана осмица :)