Кога пораснаха жените?

Здравейте, момчета :(  Искам не просто да ви се оплача. Искам да намеря някакъв душевен покой и да си лягам, ако не с усмивка, поне с нормални жени. Тоя месец нямаше как да мине без да ме споходи някоя натраплива нова мисъл под душа. За какво става въпрос - една сутрин минавах покрай бургаските гимназии около голямото междучасие (Господ е българин), вървя си аз и като се загледах - ми те 2/3 от тинейджърките са към 1,75м !?!

Сега се чудите тоя кво иска... Абе, аз предпочитам високите жени, честно. Обожавам ги. Обаче това на к'во прилича?! То по Жан-Виденово време и хиперинфлацията бяхме само на хляб и сол? Как са расли тия бебета? Макдонълдса в ранна детска възраст ли си каза думата? Какви неща вкараха в тая държава? Вярно че има явление наречено "акцелерация", ама това си е направо мутиране! Аз съм на 26 и съм висок 1,78м. Повечето момичета от моя набор в училище и в университета мноого рядко бяха над 1,70м. Над 1,75м бяха единици?! Как може за 8-10 години да има такова драстично покачване на ръста? В тоя дух - тези дето се родиха в кризата 2008-ма кво- ще са по 1,85м? Все още не съм сериозно обвързан, но си планирам след първия развод да си хвана някоя 20 години по-малка от мен...нали така?  :D 

Не ме разбирайте погрешно- луд съм за дългокраки тинейджърки, ама миньончетата са на ИЗЧЕЗВАНЕ. Според мен е по-адекватно жената дори на токчета да е по-ниска от мъжа. Вие какво мислите?

П.С.

Нация от Том Крузовци :D

Men.bg: Напълно разбираме притесненията ти относно изчезването на миньончетата. Ние също забелязваме, че въпросните все по-трудно могат да се открият и тихо страдаме в ъгъла! Не е задължително всичко да бъде свързано с храненето, защото преди време имаше теория, че оловното замърсяване във въздуха, което често идва от изгорелите газове на автомобилите, влияе пряко на растежа на хората. Теорията може и да не е потвърдена, но се оказва, че всяко поколение се издължава с 2 сантиметра, а някои дори с повече. Също така е редно да обърнем внимание на всички хормони, които ще откриеш в продуктите в магазина и техните прекрасни модификации. Предишните поколения може и да не са били по два метра, но поне все още могат да се похвалят с изключително здраве, което не можем да кажем за децата днес. Височината на дългокраките изкушения може да е наследствена, може да е свързана пряко с консумацията на някои чисти "био" храни през годините, както и в трети случаи да се постигне в следствие на допълнителни физически упражнения, когато спортът е присъствал в менюто. Има и нещо друго, което може малко да те успокои, високите жени често се привличат от по-ниски мъже и имаме много доказателства по тази тема. Можеш да бъдеш спокоен, защото един ден ще имаш домашна версия на Айфеловата кула и няма да се оплакваш!

P.S.: Въздържай се от разходките покрай училищата, че вече има камери и може да те заподозрат в не толкова чисти мисли!

P.P.S.: Разходките покрай университетите все още не са престъпление! 

Изпращай своите истории, казуси, данъчни декларации и изравнителни сметки за анулиране на info@men.bg. Опрощаваме всички грехове, освен пропуснатите алкохолни възможности!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
1
03 юни 2015 | 14:12

1

1
03 юни 2015 | 14:10

1

Аптекаря
19 април 2015 | 17:43

Започна и то не от скоро емоционално, хормонално и умствено израждане на децата. Резултатът от промиването на мозъците със съвременната медия и социални мрежи пропагандиращи разкрепостеното и преждевременно сексуално съзряване, са метросексуални необразовани, та дори неграмотни метросексуални момчета или "зобаджий", които на училище вместо да отворят някой учебник му'ат пържоли с ориз и извара и говорят за пари, коли и жени като псевдо гангстер(чета) и момичета, които освен полу-професионално да си отварят краката за някой друг лев под формата на натура (я кафенце, я дрешка, я кръгче из града с мощното БМВ 96-та година) нищо друго не знаят. Телата на децата отговарят на тенденцията на времената. Ако трябва да бъда честен и мен много яко ме е подгонила педофилията. Ама все пак първо проверявам първите 6 цифри от ЕГН-то.

Аптекаря
19 април 2015 | 15:13

Започна и то не от скоро емоционално, хормонално и умствено израждане на децата. Резултатът от промиването на мозъците със съвременната медия и социални мрежи пропагандиращи разкрепостеното и преждевременно сексуално съзряване, са метросексуални необразовани, та дори неграмотни метросексуални момчета или "зобаджий", които на училище вместо да отворят някой учебник му'ат пържоли с ориз и извара и говорят за пари, коли и жени като псевдо гангстер(чета) и момичета, които освен полу-професионално да си отварят краката за някой друг лев под формата на натура (я кафенце, я дрешка, я кръгче из града с мощното БМВ 96-та година) нищо друго не знаят. Телата на децата отговарят на тенденцията на времената. Ако трябва да бъда честен и мен много яко ме е подгонила педофилията. Ама все пак първо проверявам първите 6 цифри от ЕГН-то.

kok
14 април 2015 | 13:20

lqvata e po kusa ot dqsnata bii na volq s po niskata

Георги
06 април 2015 | 09:27

Прави каквото сметнеш за добре - не съм аз човекът, който ще ти дава насока ;) Не ти е било приоритет, сега е. Ясно.

Анета прави гнезда по покривите в очакване на щъркели
04 април 2015 | 12:47

Ако ще успокоя загнездените ти терзания, мога и да не коментирам.

Анета
04 април 2015 | 12:39

Няма омраза :) Не съм на състезание да се конкурирам. Достатъчно ми е, че се харесвам. Годинките не личат, когато душата ти е дива. Колкото и да е тривиално, е факт :) На въпроса ти - забавлявах се, а и явно не е имало впечатляващ индивид за мен (или поне в моите очи). Не ми е било приоритет като цяло. По-важна ценностна система и акъл не омаловажават външността :) А на автора се извинявам ако съм подходила грубо и не съм разбрала гледната точка и изобщо въпроса. И аз си задавам един - защо мъжете пък от своя страна тенденциозно стават все по-ниски?

Георги
03 април 2015 | 11:07

до 1.65 : Душа, загнездила си се в секцията с коментарите и реших да направя включване. На каква основа заявяваш че е повърхностен? По същата логика ако твоят Идеален Мъж има чувство за хумор, но не е нито черно, нито английско - какво правим, м? Авторът е мой набор, разбирам го какво търси, а то е определена форма на красотата и смятам че е в пълното си право да го прави. Вие жените търсите вътрешната красота, ние мъжете външната. Някъде по-рано спомена че си около 30-те години, което напълно оправдава приказките ти за душа и страст. Типични приказки за жена на тази възраст, която явно е разбрала, че вече не може да се конкурира с по-младите си колежки. И в този момент ако вече ме мразиш заради предното ми изречение, ще ти задам следния въпрос: "Ако вътрешната красота е по-важна, а външната - преходна, какво прави ти досега че не си намери мъж?"

Анета 1.65
03 април 2015 | 00:09

Добре де, не искате високи, не искате ниски, кво искате? Не ти е дошла сляпата неделя просто да видиш. Пример: В моите представи мъжът е хубаво е да е интелигентен. Повече от мен. Черно чувство за хумор, интелигентно, английско и по възможност над 1.80. Просто обичам високи мъже за всички, които ще контрират (нищо, че съм ниска, аз нямам проблем с това). НО! Когато се появи човекът с 2 от 3 и 5 см по-малко, мамка му това ли е идеалът? Защо трябва (ах, как мразя тази дума!) да следвам пропорции, когато има душа и страст? Идеята ми е, че си повърхностен. И в един прекрасен момент ще го разбереш. Всяка извивка на тялото, всеки първичен импулс и поглед, всяка непринудена усмивка и гордост, че именно той/тя в този момент е до теб ще омаловажат всички сантиметри. Или поне тези, за които говориш :)

Авторът
02 април 2015 | 03:51

Успокоявам се с недостатъците им, че са им много големи ходилата, че понякога ходят изгърбени, че не смеят да носят токчета или че нямат цици. Абе гроздето трябва да е кисело :D ...То иначе пази Боже- висока, осъзната и самодоволна не пожелавам и на най-големия си враг! С такива нека се набутват мутрите и чичките с джиповете.

ВАЖНО!!!
31 март 2015 | 22:21

Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!