Когато правите секс с най-добрата приятелка

Здравейте, менове! 

Винаги съм разчитала повече  на обективната мъжка преценка, отколкото на емоционалните излияния на приятелки, що се отнася до някой проблем.

Казусът е следния – с „Ваньо” се познаваме от ученическите години – бяхме лапетии на по 14-15 години. Очевидно Ваньо ме харесвал, но аз, някак си, тогава не можах да разбера, че скубането, дърпането, бутането и обиждането се води за флирт, та нищо не излезна както се досещате. А Ваньо си пада малко чешит – импулсивен е, говори много, бързо пали и винаги, когато някой не е на неговото мнение, той задължително трябва да му говори на контра, докато другия евентуално се съгласи. Хората лесно влизаха в „черния му списък” само защото са имали по-различно мислене. Но за това след малко.

 Ваньо беше ме зачеркнал и мен след неуспешния опит за свалка. С годините като почна да възмъжава не му липсваше женско внимание, завъртя разни гадженца и май се попромени. Тогава започнахме и да си общуваме повече, без нищо ангажиращо, наистина само като приятели. Той ме запознаваше с негови гаджета, излизахме заедно, даже беше и „виновника” аз да тръгна с най-добрия му приятел – „Стефчо”. През всичкото това време не е давал индикации за проява на някакви чувства – отношението му беше чисто приятелско. В последствие Стефчо се оказа пълен идиот – освен, че на мен е изневерявал, заби и нож в гърба на Ваньо, от което мисля, че той се почувства зле, макар и да казваше, че нямало значение. И в този момент си давахме подкрепа един на друг, но отново без да бъде влагано нищо повече.  

Веднъж Ваньо организира купон. Тук е моментът да кажа – не пийте евтино уиски! (нямахме пари за друго). След известно количество алкохол и едни фатални 50 грама на екс, единственият ми ясен спомен остана как отварям вратата на спалнята, виждам леглото и решавам, че трябва да легна, щото положението е зле. Следващите спомени са ми смътни как някой отваря вратата, пита ме нещо и аз отговарям… и после бяло петно. Събуждам се сутринта с уникалния махмурлук и гадене, поглеждам надясно и очевидно някой беше спал при мен. Още по-ужасяващото беше,че виждам опаковка от презерватив и телефона на Ваньо до нея. Идваше ми да си ударя главата в стената… силно се надявах да не е станало нищо. Станах, отидох да реанимирам в кухнята (да живее аспирина!) и Ваньо се появи подсмихвайки се. Казах му „Май трябва да поговорим…то е ясно,че нещо е станало,ама...” – „Как така ‘ясно е’ ? Ся ще кажеш, че не помниш ли?”. На ум се чудех как да обясня, че всичко ми е в мъгла, но усетих, че и без това го жегнах по егото и реших да замълча. Питах само в какви отношения сме, щом това се е случило. Отговорът му беше „Как какви? Каквито и преди…”. Реших повече да не повдигам въпроса само че усещах как Ваньо на моменти става докачлив от коментари от моя страна, почва да се дразни от дадени мои действия (затова говорех в началото) и веднъж почна да ми спори за някакви абсолютно незначителни неща, след което последва репликата „Разкарай се, не искам да говоря с теб.” Прецених, че щом е така няма да се бутам там, където не съм желана. Минаха близо 2 месеца преди той да ме потърси. А няколко дни преди това беше излизал с една моя приятелка и й беше споделил някои работи, но и за това след малко. Ваньо поиска да поговорим. В разговора ми каза, че много се бил променил в последните месеци, съжалява, че е реагирал така, ама си го знам какъв е и че иска пак да си бъдем приятели като преди. Всичко е много хубаво, само дето пред приятелката ми казал, че след купона нещата много се променили за него, че има много неизказани неща и т.н., а също и че се обвързал с някакво момиче, за „разнообразие”. На мен нищо подобно не каза. 

Питането ми е – двойна игра ли играе? Разчита чрез „разваления телефон” информацията да бъде предадена на мен и аз да направя нещо? Трябва ли да направя нещо? Как да се държа с него като не знам в какви отношения сме точно? За влюбване ли говорим?

Помагайте!

P.S. Знам, че вие по презумпция не вярвате в приятелството между момиче и момче.

P.S.S. Вече и аз не вярвам!!

Ваша Боболина

 

Men.bg: След толкова подробна история имаш два варианта:

1. Съди Ваньо за злоупотреба с тялото ти и поискай издръжка до края на живота си.

2. Използвай директния подход и попитай какво точно става наистина.

В по-големи подробности е редно да кажем, че между приятели винаги стават такива интересни взаимоотношения, за които после четем тук. Ако човекът е бил искрен с твоята приятелка, тогава може много да му е харесал пияния секс или просто да е преценил, че наистина има сериозни симпатии към теб, а в най-лошия случай ще иска да повторите, за да можеш да опресниш паметта. Информацията може и да не е достоверна или Ванко да не е открил т*шаците си, за да действа директно и да зададе въпросите, които го вълнуват. Не знаем какво значи "обвързан за разнообразие", младежта използва все по-интересни термини, но нищо няма да бъде ясно, докато не свалите картите, чантата, гащите и не се разберете. 

P.S.: С хубаво уиски щеше да помниш всичко!

P.P.S.: Ние винаги сме вярвали в хубавото уиски!

Твои Men.bg

Изпращайте своите въпроси, казуси, проблеми и уиски на info@men.bg. Услугата е без допълнителни импулси за Джон Тери и Митьо Пищова. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
...
20 април 2016 | 23:51

Според мен откакто е почнало да му връзва с жените си си го набелязала. Поне измисли по-добро от алкохола като извинение. Пияна, пияна, колко да си била пияна...

Жена
08 март 2015 | 13:27

Приятелство между мъжът и жената е възможно да съществува, когато нещата между тях са ясни. Аз имам много приятели мъже. Освен това и жените могат да правят разлика между секс и любов. Прекрасно е да са свързани, но е редно да си признаем че сексът няма нищо общо с любовта. Въпросният Ваньо не ти е приятел. Ако ти е давал сигнали, които ти не си разбрала, значи не си била на неговата вълна и да спи с теб, когато си пияна е долно изпълнение, както от мъжка, така и от женска гледна точка. Аз имам приятели, с които сме правили секс, но имаме някакво сексуално привличане, не се притесняваме взаимно когато имаме други връзки. Съществува сексуално привличане, но не толкова силно че да имаме друга връзка. Когато сме свободни и се улучим на една вълна - не е проблем. Всъщност по-правилно е да кажа че има хора, с които съм правила секс и сме приятели, а не обратното.В твоя случай - не е така. Любов от страна на Ваньо - няма. Никаква. А тези разговори с приятелки хич не се мъжка постъпка - по скоро детска и подмолна. Не търси под вола -теле с размишления. Съдейки от неговите действия и да го питаш директно, той не е достатъчно мъж да ти отговори истината. Извод, прави се и ти че нищо особено не се е случило и продължавай нататък, не си струва терзанията.

аз
27 февруари 2015 | 14:12

Какво толкоз бре хора това си е просто чукане бе какво лошо?

хах
18 февруари 2015 | 16:58

50 грама, 100 грама, лошо уиски. Зле скалъпено оправдание, защото мацката иска да save face. Според мен помниш всичко перфектно, но ти е по-лесно да се правиш, че не е така. Иначе по въпроса ти - пича няма кой-знае-какъв интерес към теб или има интерес и го прикрива дълго и упорито, което не е много по-добър вариант. Но не всяка любов е от пръв поглед - ако се харесвате, можете и да се влюбите.

опитна
05 февруари 2015 | 14:27

Пиленце,дори и най-пияния или закъсал мъж си има критерии.А какво мнение очакваш да има за пияна ,глуповата френдка?Явно не знаеш,че от мъжка гледна точка не всяко чукане е свързано с влюбване,а е вид разтоварване.Ако е имал желания към теб би ги проявил и много по-рано.Но и ти не си стока,щом се отдаваш лесно,така оставаш в категория лесна,а те са удобни.Мъжът е ловец,а младия ловец отстрелва наред.С времето и възрастта проявява подбор и има по-ясни критерии.Съветът ми е да не му досаждаш,той ще те потърси сам ако те харесва.Самата ти си отговоряш какво те чака,описвайки характера му-груб,циничен.Лош избор мила,но живота е прекрасен,ще имаш още бройки,любови,залитвания,но не всеки секс е свързан с емоционално обвързване.Най-позитивното в случая е презерватива,спазвай традицията,а нежната си любвеобилна душица дарявай на мъж с качества и на трезво.За да разбираш мъжете,опитай се да мислиш като тях,имитирайки ги ще ги раздразниш но и провокираш интерес.А всеки мъж търси изключение от общото скучно статукво,особенно ако е с изящна физика и приятни обноски.

буболина до аптекаря
28 януари 2015 | 12:52

:D тука се получава някакво недоразумение, аз писах това за момичето написало писмото - боболина. Сега виждам,че и тя използва подобен никнейм. Извинявам се, не исках да обидя никой. Просто я съветвам да не се занимава с глупости

Аптекаря
25 януари 2015 | 10:58

Алекс, говорех на буболина.

Alex
24 януари 2015 | 16:38

Тва не беше ирония, бе дръвник.Опитах се да те похваля.Ходи да чишкаш :D

Аптекаря
23 януари 2015 | 19:56

Ей, келеш, ти поиска мъжко мнение - получи. Като не ти отърва, отивай в woman.bg, там да цивриш.

буболина
23 януари 2015 | 15:29

изобщо не се занимавай!!!! още по-малко с такива - той казал, тя казала

Alex
22 януари 2015 | 12:28

Аптекаря - както винаги коментар на място

Аптекаря
21 януари 2015 | 21:18

От така описаната история разбрах две неща. Че госпожицата изобщо не знае какво иска ( всъщност това е общоприето за жените ) и че въпросния Ганьо е боклук. Трябва да нямаш капчица съвест или чест, че да правиш секс с до такава степен пияно момиче. Още повече реплики от типа "разкарай се" са показно за характера на човека. И това "казал-рекъл" са страшно тъпи детски изпълнения. Отиваш и питаш "Ти какво искаш ?" Така както го разбирам си иска номер от указателя на телефона на постоянно разположение.

Георги
21 януари 2015 | 13:43

Аман от лапетии - и като казвам лапетии, имам предвид големи хора с лапешко мислене... Саката ли си да отидеш при него директно? Сливи ли имаш в устата да го питаш какви са намеренията му веднъж завинаги? Тъпа ли си че не можа да се сетиш за това досега?

Хулио
21 януари 2015 | 10:52

няма как да се разбере кой какво мисли, ако не седнете и не се изясните. Другото са просто догадки. Може да са верни , но може и да не са. По логиката на предположенията аз смятам , че не те харесва иначе не би рискувал да те загуби с такива дълги интервали или да те гледа с други мъже. Но щом е спал с теб значи все пак те харесва.

Smartass
15 януари 2015 | 15:23

Гледаш прекалено сериозно на нещата. Някакво изясняване, разговори, двойни стратегии. И това се случва между хора, които се познават от деца! Май още сте такива, поне на емоционално ниво. Остави нещата да се случват. Виждайте се като приятели, правете обичайните неща и ако пичът има някаква тръпка, както и ти – то сексът ще се повтори по естествен начин, въпреки че цялата ситуация ми говори за обикновени ласки вследствие на погълнатия алкохол или едно евентуално любопитство – какво би станало с теб, тъй като те чувства близка, но не се навивай ти самата, че са се появили сложни отношения и влюбване. Просто секс.