Колев пита за азиатките

Петък 2 часа през нощта е и като всеки GEEK цакам на компа, пафкам уиски а Пешо NERDa от село ми пише на файса (той пък пие домашна ракия) за няк'ви японки. След няколко часа спор и гледане на много филми (мятаме си линкове) стигнахме до изводa:

1. Японките са тясни ЗАЩОТО (БИКОУЗ на англичански) на японците им са малки - т.е. съпричастност да задоволяват мъжете си нарочно се раждат и си остават тясни

или

2. Японките са тесни ПОНЕЖЕ на японците им са малки - т.е. затова не са широки и си остават тясни понеже ги клатят с малки (ако дойде НЕГЪРАТ с ОЛД СПАЙС ще е друго, но до Япония е трудно да се стигне с КОН)

В процеса на събиране на инфо (ИНТЕЛ на американски) много конспиративни теории отпаднаха.Беше замесено правителство, военните, дори и порно индустрията през вековете. Имаше идея понеже ги бомбят с атомни бомби да е имало промяна на генно ниво (ядрено инженерство) но отпада поради липса на достоверни медицински изследвания,а и според историците те са си били ТЕСНИ и преди

Друга отпаднала версия е че там СЛЪНЦЕТО първо изгрява  и те стават от сън първи и следователно спят най-малко от всички други хора по Света - от тук и най-малко секс правят понеже нощта там е къса (но също е теория на конспирацията)...

Та ЗАЩО са ТЕСНИ ?

КОЛЕВ ФРОМ ВИЛИДЖ ДЖОЙНТ

Men.bg: Колев, много разсъждавахме над твоя въпрос, хвърляхме боб, ходихме до тайния мъдрец в офиса (защото знаем, че той е полирал катаната с азиатка) и дори се наложи да отворим уикипедия, за да потърсим автентични отговори. Оказва се, че историците са прави и не са направили грешка в изчисленията и измерването на ширината на японската вулва - тясна си е била и тогава, тясна си е и сега! Може би трябва да отнесем въпроса дори към Дарвин, защото той най-добре е познавал еволюцията и установил, че всяко същество се променя спрямо заобикалящата го среда, както костенурките започнали да изпъват вратове, за да пасат високите листа на храстите. Нека приемем, че японките не са имали нужда от подобна еволюция, след като могат да се възбудят и от погледа на чисто нов комплект пастели. Нека не забравяме, че азиатките най-често се омъжват за азиатци дори и в Европа, което някак си ни кара да си мислим, че сме способни да ги повредим. Всяко правило си има изключение, защото българският мъж е като ракията - щом се опита веднъж, вече няма връщане назад! Трябва да добавим и последната актуална тенденция за японките - никой не ги кара да ръмжат като Honda, която пуска VTEC-a! Японците вече не обръщали внимание на жените си и по тази причина може да са се стеснили. Не знаем, Колев, ние също имаме само предположения, ама пък сме мотивирани да попитаме следващата азиатка, обещаваме!

P.S.: Няма какво да ги мислиш японките, самият акт изобщо няма да се смята за хуманен, а и кой би останал щастлив, след като чуе зловещите думи "Не до край!". 

P.P.S.: Положителната страна е, че животът с азиатка може да бъде положителен - пържен ориз, пиле в сладко кисел сос и още много други. Чували сме и легендата за азиатската мусака, ама това е друга история. 

Искрено твои, хората в офиса! 

Изпращай своите писма, истории и казуси на info@men.bg. Разрешаваме всякакви социални казуси, опрощаваме фишове на КАТ и намаляваме сметката за парно! Пиши и се увери веднага! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Пацо тигъра
19 ноември 2015 | 19:13

Луди ли сте, японките го обичат целия, до край ! Бил съм с японка и когато ме погледна от долу след втората сррия и ми каза, че е най-големия който е виждала през живота си :) Тесни са, усещането е страхотно, умират от кеф и също така ти почесват егото !

НЕГАРАТ с ОЛД СПАЙС
02 октомври 2015 | 23:49

ТЯСНА ли е бе Е БЕ ли се бе ШИРОКА ли е бе

ДК
02 октомври 2015 | 22:42

Корейките също са азиатки ;)

Гошу
02 октомври 2015 | 08:28

Между другото тези на снимката са Корейки :)

сру2
01 октомври 2015 | 22:52

Т'ва не е дъ риъл Колефф!!!