Приятелката му е объркана

Ко става машини ?!

Пиша ви за да ме посъветвате за нещо. До скоро имах връзка с едно красиво момиче. Ходехме от година и малко. Причината да скъсаме е че тя докато беше на почивка с родителите й, е срещнала друг. Като се върна ми каза че била много объркана и не знае какво да прави. 

Проблемът е там че и след това тя продължи да се вижда с него и затова решихме че временно е по-добре да не сме заедно?! Какво бих могъл да направа? Какво ще ме посъветвате? Много се дразня и съм объркан... чувствам че ме е предала но в същото време я искам още!

Men.bg: При нас не стават много неща! Някои вече не мърдат перманентно! Важното е, че при теб са се случили събития, които не са чак толкова приятни. Седнахме и разсъждавахме по твоя казус. Възможно е да е пълнолуние, защото почти всички са много объркани. Разбрахме, че си много объркан (написал си го няколко пъти). Ще внесем малко яснота в твоя казус. Потърси всичкото останало достойнство, което имаш. Вземи си члена и го заведи на бар, пий с приятели и открий следващата, която няма да те обърква, но ще иска да си играете на "Скрий салама". Препоръчително да е по-голяма мръсница. След това ще видиш, че тази няма да я помниш. 

P.S.: Не сме сигурни дали ще подейства. И ние се объркваме.

P.P.S.: Ще попитаме и д-р Ливайн и ще ти изпратим накитник, ако имаш проблеми с ръцете!

Изпращай своите запитвания на info.men.bg или жената ще спре да ти прави мусака! Колежките я подучват!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
фото редактор
28 август 2013 | 10:18

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

Sweetie
28 август 2013 | 08:11

Значи след като нямате някакви проблеми във връзката си, това си една чисто и просто кифленска история. Това така наречено "объркване" на въпросната девойчица е с цел да те постави в удобна за нея ситуация. Тя иска хем да си шава насам-натам и да си прави кефа, хем да си запази комфорта, т.е. твоите чувства и обгрижване, в които е сигурна. Та хем да пробва какво ще излезе с новия, които е много вероятно да е само една временна тръпка, хем, ако може да те вакумира и, ако нещата не се получат с другия да си се върне при теб. Имай малко достойнство пич! Разрови се дълбоко в боксерките си и се опитай да намериш топките си, които си засмукал да не казвам с к'во! Вдигни глава, изпъчи гърди и давай смело напред, в живота искам да кажа!

S
28 август 2013 | 00:58

Всеки отговаря сам за себе си, не можеш да контролираш другия човек. В тоя ред на мисли, колкото и да искаш дадено нещо не можеш да го наложиш на другия - ако той дойде доброволно сам при теб, значи всичко е ОК, ако не дойде дори и да опиташ да го насилиш просто ще се провалиш. За това гледай напред, приеми че нещата са приключили. Ако в един момент тя пожелае да се върне при теб, помисли сериозно дали това искаш и дали си готов отново да ти сервират същото нещо. Докато не дойде този момент обаче изобщо няма какво да го мислиш - нещата не са под твой контрол. Това, което е под твой контрол е да продължиш живота си и ако се появи друго момиче, което иска да е с теб, да решиш дали ти искаш да бъдеш с него. Това е, гледай напред ...

Чичо Ваньо
27 август 2013 | 23:45

Ако можеш да простиш нещо такова, значи чувствата ти са в много напреднал стадий. По написаното съдя, че се двоумиш, но пък си готов да го направиш. Ако можеш да живееш с тази мисъл и усещаш, че тя е твоя човек, се бори за нея. Само знай, че най-вероятно спомените от това ще те застигнат. И въпреки това "Два живота да имам и в двата ще отмъщавам!"

Легендата
27 август 2013 | 23:34

Направи я 100 кила и я остави, но не оставяй нещата така. Не бива да им се разминава като ни правят на маймуни.

Лиско
27 август 2013 | 23:26

Аз пък съм бил от другата точка :Д на човека който е срещнала. Тя ся иска да е и с двамата. Да ви врътка малко, за да си избере. При мен се случи така, че избра бившия си (него а не мен). Обаче при мен обстоятелствата бяха за негова полза. И в двата случая няма да излезне нищо. Тя си го върна те скъсаха след месец, аз пък не се върнах при нея след като тя избра него пред мен и в крайна сметка тя сега незнам какво прави, но знам, че не е нито с мене нито с него. Ако питаш мен остави я и дай шанс на тях да бъдат заедно :) Но ти казвам,че дори и да се върне няма да имате дъгла връзка пак. А и нз колко яко би ти било да е била с друг па после пак при тебе. Сам си прецени :)

Кретенче
27 август 2013 | 23:08

Забрави я от раз и се наслади на живота - виждайки това ще съжали, че е позволила да спрете да излизате ;).

Чочко
27 август 2013 | 21:42

Почти съм убеден че автора на писмото към вас е не повече от 15 16 години......... повече отговори са безсмислени.... и НАПРАВА се пише с "Я"

Чичо Митко
27 август 2013 | 21:30

Намери си 10 грама мара, по-добре да е критикъл джак и я заеби тая, спомените за нея и прочие. Замисли се - какво предпочиташ - 1 загубена година или цял живот тревога къде и с кого е ? Там някъде те чака свястно момиче, ако са останали. Ако не - има евтини курви ;)

+
27 август 2013 | 21:21

idi na prostitutka

Аптекаря
27 август 2013 | 17:38

Намери си друга и/или покажи непукизъм. Няма какво друго да й привлече вниманието към тебе. С други думи, подкрепям редактора с две ръце.