Технологичният бунт

Та, отново мараба.

Пичове Вие осъзнавате ли, че сме сме хора живеещи в 2 века, прекарахме милениум и няколко края на света. На всичко отгоре ни се случи и нещо дето му викаха технологичен бунт.Преди по филмите гледахме как дават някакви пичове дето им промиват мозъците с видео и някакви каски и екрани дето им пускаха к'во ли не.А сега може от нета да си вземеш каска за 3Д и каква ли не техника.Помните ли като излязоха ГСМ-тата и мутрите обикаляха около НДК-то на културата, та да хванат обхвата.

Купувахме филмчета за фотоапарата и давахме снимки за изкарване във фотото, за които после ние било срам като ни дават негативите и снимките, а сега картата компютъра и си готов, даже и мобифоните претърпяха какво ли не. За финал ще Ви кажа откъде ми дойде това цялото нещо. Наскоро ходих на рожден ден на дядо ми и там набарах черно-белите ми снимки като малък.Та кажете и Вие и зрителите на сайта какво мислите за всичко това пък може и да ме класирате в кандидатите за тениски.

Из дебрите на обелските размисли и съгласуване с определено нетрезви типове.

Наздраве,

Обелския  

Men.bg: В последно време усещаме, че никой няма нужда от толкова много технология. В нашият архив открихме стари снимки, които се подписваха с по една буква, един наръчник за ремонт на Lada и много други стари джаджи. Предполагаме, че сме изгубили това време и ще трябва да гледаме как следващото поколение се зомбира в екрани и фейсбук. Стигнахме до там, че телефоните стават по-умни от собствениците си. Със спомените от НДК-то на културата и липсата на обхват се забавлявахме много, защото получаваш гръмотевична буря в ухото за цената на един бъбрек. Филмите за фотоапарат бяха толкова скъпи, че просто трябваше да направиш перфектните снимки, които имаха една единствена функция - да пазят спомена от онова време. Не събирахме лайкове и сякаш бяхме по-харесвани, нали? Ще видим каква ще е цената за новите технологии. Надяваме се, че накрая ще дойдат терминаторите и ще сложат край на мъката.

P.S.: Защо отваряш старите рани? И без това се опитваме да се примирим с тийновете и iPhone. 

P.P.S.: Адресът на офиса се намира най-долу. Заповядай, за да си вземеш тениската. 

P.P.P.S.: Как се наричат жените, които живеят в Обеля? Обелки. 

Изпращай своите писма на info@men.bg и можеш да получиш тениска и експертното мнение на читателите. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
24 септември 2013 | 18:19

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e . o v o . b g

Аптекаря
20 септември 2013 | 17:57

Пич, не е добре да потапяш и другите в носталгия. Боли. Да има един чалъм да се върна сега в тийн годините си, ще пощурея, полудея и изобщо лайф из лайф ! А сега... КУР !

фото редактор
20 септември 2013 | 10:09

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

k3030
19 септември 2013 | 14:38

Не се казва технологичен бунт и сайта няма зрители. много си забавен