Той лови жени с кучето

Здрасти менове, голям фен съм ви! Но директно на въпросопроблема:

Наскоро си взех куче, всичко точно, кучето е послушно. След като му сложиха все ваксини почнах да го изкарвам и така се стигна до проблема - покрай него се запознах с едно момиче. Красива, умна (май... предстои да разберем), която ме заговори и така от дума на дума се сетихме, че се познаваме от детските години. Тя ме намери във ФБ в понеделник и оттогава не спира да досажда. Ясно е че ме харесва (мамка му и скромност), но просто не я харесвам по "онзи" начин. Бихте ли ми помогнали да я отрежа или още по-добре сама да се откаже?

Благодаря предварително! Ваш верен фен К.

Men.bg: Уважаеми приятелю с куче, животните имат такива свойства, а някои породи отдавна са известни с качествата си на "пичелов". Животинката е свършила своята работа и е хванала плячката като форма на благодарност за господаря, а ти така сериозно да отказваш дара. Срамота! Винаги сме вярвали, че един истински мъж не трябва да оставя една жена в нужда, особено щом говорим за красива жена с нужди. Преди да дойде инквизицията от коментари, реши да я харесаш поне няколко пъти и след това, ако онзи начин още липсва, предложи й да пробват алтернативни сексуални забавления. Ако и тогава не охладнее, значи трябва да започнеш наистина да я харесваш. Нека не забравяме, че пътят до сърцето на един мъж минава през дебелото черво, но липсва информация за чие и кой прокарва пътя до там. И ако това не помага, длъжни сме да издадем най-голямата тайна за разкарване или мотивиране на жените - понякога работи в двете посоки - игнорирай я! Евентуално можеш да намериш по-красива от нея, за да пуснеш няколко поста във фейсбук, с които да покажеш, че си намерил нещо по-добро (ние имаме 3-4 фалшиви профила на Ирина Шейк за такива ситуации). Освен това има и Европейско, ако нищо друго не помага. 

P.S.: И все пак си помисли за харесването, то кога е пречило на секса?

P.P.S.: И да купиш консерва на кучето, животинката си я е заслужила!

Изпращай своите житейски проблеми, юридически казуси и снимки от купони на info@men.bg. Правим бяла и черна магия за Евро 2016, ако се окаже, че си заложил повече от 2 бъбрека!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
xax
08 юли 2016 | 16:30

Има доволно много красиви, но дебели жени.

28 юни 2016 | 22:07

Браво на №2!!!

Шушон
19 юни 2016 | 22:13

Иване... пак се изказа за е**не... човека е писал Красива... ама ти от красота какво разбираш... щом я откриваш в големите ремаркета...

Иван
17 юни 2016 | 20:37

Да не е дебела ? Послено време попадам все на такива красива умна ама ремаркето мнооого голямо . П.С. Менове я пуснете някоя тема за бъдещи и начинаещи собственици на кучета .

Шушон
13 юни 2016 | 22:02

Красива умна а ти педераст... ами кажи и де :) Като разбере сама ще се разкара яко дим :) Ся преди малко чета пост: Ако видите двама мъже да се целуват и ви се прииска да ги убиете застреляйте се и не мъчете другите... 102 лайка за пет минути... Искам да се застрелям....

A
13 юни 2016 | 21:44

Да, наистина, щом е красива (по твои думи) и евентуално умна, как така не ти харесва? Ако няма грам мозък, разбирам, но се съмнявам, че е такъв случая. Освен това, щом си стигнал дотам, че да пишеш на меновете, явно ти е влязла под кожата поне малко. По-добре излезте един път и виж как е на интелектуално ниво, може да се окаже, че си пасвате. Ако е зле, й кажи, че просто не е твои тип, без да бъдеш гаден, нали. Би трябвало да разбере. Не казвай, че искаш да бъдете приятели, защото ще те захаресва още повече и ще се отървеш по-трудно. Ако нищо не помогне, прекъсни всякакъв контакт и си живей живота. Може да пишеш и ъпдейт как са се развили нещата.

fsdf
13 юни 2016 | 20:10

Добре де, красива и умна, а пък не я харесваш..интересно

Друг притежател на куче
13 юни 2016 | 12:17

Изч*кай я и не й се обаждай след това. После като се срещнете случайно в парка, тя ще се прави, че не те познава, а не ти. Крайна мярка, но проверена неколкократно. Вторият вариант е на следващата ви среща да извадиш джобна библия и да й кажеш, че си млад мормон, който си търся любяща съпруга, която да му роди 8 деца. Но това е по-унизителният и непроверен вариант, а и липсва приятната част със секса. Ако пък държиш да няма никакъв секс между нея и теб, кажи й че си гей. То и без това целият ти случай е подозрителен, ако наистина е красива и не ти е далечна братовчедка :))) Само не слушай последния съвет на меновете. Ако се направиш, че си свалил нещо по-добро от тази, тя съвсем ще се побърка по теб и тогава няма измъкване, даже и с мормонската библия в ръка ;)

Баш Майсторът
13 юни 2016 | 12:12

Какво означава"не я харесвам по онзи начин"? Чужда п.тка,кокал няма.Ще вземат за едната бройка да те върнат от горе,сещаш се....Та,ако наистина си решил да я отсвириш преди да я изчукаш,изяж за следващата среща една шкембе чорба с много чесън,не се къпи няколко дни,оригвай се постоянно,бъркай си в носа,на срещата,и ако това не свърши работа,говори пред нея,че харесваш други жени,ефекта е поразителен.Един съвет,никога не казвай пред една жена,че някъде има по красива и по харесвана от нея.....