Той разказва за връзка с проститутка

Здравейте!

Аз съм един от вашите редовни читатели, няма да се представям понеже искам самоличността ми да остане анонимна.

Харесвам вашия сайт и с радост открадвам време от работното, за да прочета някой нов артикул в Men.bg.

Срещал съм постове на ваши читатели които споделят изживяванията си и се замислих защо да не споделя с вас най-бруталното ми изживяване с жена.

Аз съм момче на 20 години и не живея в България, реших се един ден да отида на проститутка (за пръв път), сам без авери, приятели или познати. Проститутката която ме обслужи беше малко по-голяма от мен (меко казано) на 35 години а приличаше на 25, много запазена и нежна. След като свърших посещението си при нея тя поиска телефонния ми номер и от следващия ден се започна с филма...

Всеки ден ме викаше у тях, когато колежките и ги нямаше в жилището, а когато те бяха там тя вадеше пари от нейния  джоб и ги слагаше в касата, в която всяка слага приходите,  за да може като дойде шефчето да излиза всичко по отчет. А аз не можех да повярвам какво се случва, всеки път се чувствах АЗ проститутката вместо нея, даже тя се базикаше с мен и ми казваше "днес ти ще си ми курвата"...

До такава степен се беше влюбила в мен, че изпращаше подаръци в къщи с пожелания и тем подобни... Знаете как е...

Всеки път след работа, когато ходех у тях ме очакваше топла вечеря, студена бира, масаж и най-лудия секс който съм правил. Гледаше като писано яйце.

Аз фактически не исках нищо с нея - ако някой от мойте колеги, приятели или познати разбере, или ме видят с нея, щях да умра от срам.

Макар че няма нищо видимо срамно понеже е нормална жена със стил и много интелигентна, тя би засрамила много кифли където се е**т за без пари дори с факта, че е  проститутка.

На нея и беше пределно ясно, без да го обсъждаме помежду ни, че аз не искам нещо повече с нея.

Най-интересното беше когато цяла седмица подред не ми е звъняла, реших да и звънна, телефонът й беше изключен, след което тя ми звънна и започна да ме ругае... И след това телефонният й номер изчезна, когато се опитах да звънна се включи робот, който ми казва че номерът не съществува и от тогава насам не знам нищо за нея.

Струва ми се интересна история разказана накратко, която не съм споделял до сега на никой освен на бест френда ми естествено.

Очаквам да прочета какво е вашето мнение.

Best regards

Men.bg: Харалмпи, никога няма да те издадем за твоята тайна връзка, която толкова ревностно си пазил. Какво точно трябва да е нашето мнение? Циничната страна в нас крещи "Евала", докато разумната се замисля за нещо от рода на "Машала". Преди време водихме разпален спор в туитър относно жената, която изневерява и фактът, че не бихме я прибрали обратно. В спорът се раждат много истини, включително и тази: "П**ката не е сапун, за да се изтърка!". Проституцията е професия и дори се слави като най-древната, но с тази разлика, че в древността е била свободна за практикуване, докато днес ставаме свидетели на моралисти, които отчаяно имат нужда от едно здраво... дискутиране.

Колкото и да не ти се вярва, жените също обичат секса и не връщат младото. Подозираме, че си бил разнообразие сред клиентелата от не толкова лицеприятни същества и си получил необходимото внимание. Всичко хубаво винаги свършва с участието на платената сметка "Обществено мнение". Длъжни сме да напомним, че парите не миришат, а тези жени изкарват повече пари, отколкото по-голямата част от нас за година. Не знаем какво те е притеснявало, порно актрисите също се женят и имат приятели, двойки започват да се срещат с други хора, употребявайки всички облаги от отворената връзка, а ти се срамуваш. Щом не си се срамувал да ходиш и да получаваш безплатни услуги, значи не би трябвало да се срамуваш и от всичко останало. Чакаме с нетърпение деня, когато сексът се превърне в нещо нормално и пропагандата за пазене за сватбата приключи. 

P.S.: Не знаем дали историята е истина или не, просто споделяме мнение. 

P.P.S.: Няма срамна професия и не смятаме да съдим никого за избора му.

Изпращай своите истории на info@men.bg. Отговаряме веднага, изпращаме ваучер за платена сметка от Топлофикация и опрощаваме поне един акт от КАТ. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Аптекаря
06 декември 2014 | 19:59

Браво, мойто м'че. Значи и ти си вкусил от този тип преживяване. Приятно е нали ? Гъделичка самочувствието, че жена, която прави секс за пари, избира теб за чисто удоволствие. И аз имах преди 3-4 години такава кратка връзка, но за разлика от твоята, моята беше млада и крайно некадърна. C'est la vie.

Thomaspax
28 ноември 2014 | 11:30

Приватный форум по заработку - garsuk.net

u3
13 ноември 2014 | 15:14

И като се събуди тя беше до теб в леглото.. и тогава стана и я залепи пак на стената...хохохо

Георги
11 ноември 2014 | 14:17

Евала, пич! Само не я разказвай на жени, защото ще ти наговорят един тон глупости. Отново - БРАВО !