Тя е секси, но е луда...

Тя е секси, но е луда...?!

Здравейте, менове...Няма да е цинично. Не съм точно такъв мен. Толкова за мен. Повече за нея. Светa на фейса е вече малък. Групирайки се по интереси, няма как да не разбереш това - онова дори за хора, които не познаваш, но някак са приятели на приятели. Общи интереси и т.н. Гледаш и профила и си мислиш... страхотна жена. И на визия и на публикации. Не съм от онези хора, които търсят връзки по мрежата.

Но пък любопитен. Ей тъй между другото поразпитах. Останах леко учуден... Мненията бяха за категорично зле. Гаден характер, ако мога така да го обобщя. Освен това имам сериозна връзка. Но... един мъж... все пак... поглежда в страни. Връзката ми не е съвсем идеална. Може би подсъзнателно се оглеждам. Не си мислех, че някога ще я срещна. Тази "черна овца". Но все пак случайностите те дебнат навсякъде. Веднага я познах. Мисля, че идея си нямаше, че съм я инспектирал някога. Запознахме се. Държа се мило и любезно, такава каквато си мислех аз, че е. През цялото време очаквах да направи нещо. Да покаже ужасният си характер. А тя просто бърбореше невинно с мен. Сладък гласец излъчващ невинност. Интересни размисли върху живота. Говорихме часове. Аз чаках. Да откачи, да направи нещо ужасно. А тя - нищо такова. Призори си направихме селфи с нейния телефон. Бяхме пили малко алкохол. Бях очарован. Не мислех за последствията. Попита ме за моя фейсбук. Казах и го. Тя ми изпрати снимката веднага. Просто съобщение със снимка.Споделихме няколко шеги и пътищата ни се разделиха. На другия ден се събудих ужасен. Очаквах да ме добави във фейса, да ми отрови живота някакси... Да ме преследва, да ме тормози. Нищо такова не се случи. Не ме добави, не ми писа. Може би пък се надявах. Отговорих на съобщението и с "Какви сме репи". Тя отговори с намигване и нищо повече. Имаше химия. Мисля, че просто очакваше, аз да я добавя. А, аз не го направих. Не проумявам това, което се случи. Чувствам се гузен. Ние просто си говорехме. Нищо повече. Но аз продължавам да мисля за нея. Усещам, че искам да я видя отново. Да разбера повече за нея. Защо е това мнение и отношение към нея? За мен си остава просто... една страхотна жена. Интелигентна, чувствителна и красива. Всъщност това е, което ме тормози. Искам да я видя отново. Но се страхувам, че ще разбие живота ми по някакъв начин, ако я допусна по - близо. Да я добавя или не? Да рискувам или не? Да я допусна ли в живота си? Какво е вашето мнение?

Men.bg: С всяко следващо съобщение забелязваме, че летвата се вдига. Преди дори да споделим мнението си, искаме да напомним, че това ще е само наше мнение и именно ти ще бъдеш водачът на своя избор. Ще бъдем откровени и ще споделим, че сме попадали точно в подобни ситуации. Знаеш ли защо след известно време една връзка започва да става скучна? Оказва се, че красавицата слага грим само в началото, вълнува се от теб, прави се красива и е готова да ходи на ръце, за да те притежава. Ти правиш същото и точно това е красиво и достатъчно изненадващо. Щастливи сте. Бегбеде е казал, че любовта трае 3 години и ти гарантираме, че е бил много прав. След това се оказва, че твоята избрана може една седмица да не си махне космите от краката, от сексуалната богиня да се превърне в ленивец, който изобщо не се вълнува дали имаш желание да правиш секс или не. Като добавим затворената кучка в системата, резултатите изобщо не закъсняват. Любовта наистина трае точно 3 години, но родната версия на това твърдение е "Бракът е като буркан с 3 пръста мед и всичко останало е л@йна. Когато изядеш меда, започва...". Няма мъж, който да не гледа жените в социалната мрежа, гадините ловуват с голи снимки и фотошоп, стремят се да покажат колко красиви "пичове" са - мъжките предизвикателства не са им чужди. Вчера в метрото слушахме едно създание, което обясняваше колко добро е на Diablo 3 и как смята да се върне към корените на Half-Life. Срещу нея стоеше един гринго, който много ясно искаше да забие своя флаг в нея, но вместо това се отдаваше на други разсъждения. Всички гледаме жени и понеже имаме две глави - именно втората създава основните проблеми. Закономерно е на снимките и по баровете да са красиви, освен това си написал домашното си, казал си това, което иска да чуе и сега горят някакви пожари на чистото сексуално любопитство.

Осъзнаваме, че връзката не върви и най-забавното е, че винаги ти ще си виновен, а милото ще е невинно. Обикновено това е закономерността в тези отношения, защото ти си станал затворен и дистанциран, докато тя вече е спокойна, че някой я е взел и може спокойно да става дебела. В модерно общество като днешното, дори говоренето с жена може вече да се смята като изневяра. Очакванията са ти правилни, жените хвърлят кукичките и чакат да клъвнем, но ако откажем да го направим, демонстрираме малко повече независимост. В такива моменти винаги започват да идват онези популярни ако-та. Ако с нея ще ми бъде по-добре, ако тя може да готви по-хубаво, ако истинското ми щастие е там и ако един милион други фактора.

И знаеш ли, точно това е генералният проблем, рискуваме твърде много за една вечер в начален стадий, без дори да осъзнаваме, че точно след една година ще сме в същата позиция и ще си мислим същите истории, но с някоя друга героиня. Можеш да тръгнеш по този път и да провериш сам или можеш да напраскаш емоционалните шамари на милото, да му кажеш, че е време да намали голямата баница и да стане нормална. Каквито и да са проблемите те могат да се решават. Вървели сме толкова много по този път, че на финала свикнахме с идеята за връзките и жените - обречена кауза са точно като чакането на Half-Life 3. Ако питаш нас дали да се свържеш с нея и да продължиш темата - не. Това го казваме от един много главоболен опит. Ще се наложи отново да се нагласяш по новата харпия, да разбереш какво й харесва и какво - не. Ще получиш 10% емоция и 90% нерви и изобщо не си заслужава. Ако връзката ти се е счупила, опитай се да я поправиш, ако не върви, аборт на всичко и бъди малко свободен електрон. Жените никога няма да свършат и ще ги има и след като прочетеш това писмо. 

P.S.: Не можеш да победиш една отрова с друга, иначе хомеопатите до сега да бяха взели Нобелова награда по медицина.

P.P.S.: Можеш да не вярваш на нищо от написаното, защото ние сме само девствени хуманоиди, които жена не са виждали и на снимка!

Изпращай своите писма, истории, казуси, фишове от КАТ и изравнителни сметки на Топлофикация в нашето info@men.bg. Отпускаме бързи кредити, бавни кредити, кредити 4х4 и безплатни снимки на тъщата, направени с любезното съдействие на пенсионирания телескоп "Хъбъл". 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
до Безименния тъпанар
13 юни 2016 | 22:11

Марш обратно ще командваш на члена дето ти е заврян в задника! Като не ти харесва не чети! Знам че искаш да ти тегля една патка и на теб ама няма да те огрей :D кал не газя.

до Houhou
13 юни 2016 | 22:06

Пиши в на майка си бг-то :D

1
09 юни 2016 | 14:39

До тъпия автор: Пиши тука като се преебеш с новата, натам си се запътил стабилно и връщане няма. Глобална тенденция е когато нещата са им наред на хората и да ги преебат, ей така, за по-интересно.

Houhou
07 юни 2016 | 16:14

Ама тая статия сериозно ли е по действителен случай? Сори, отивам да пиша в мама.бг

07 юни 2016 | 01:47

Айде, тъпанар, твоята история ни писна! Ама харесван съм, ама искам друга, ама не искам, ама тя е велика, ама аз съм велик... Марш обратно и давай кротко, да не съм те чул повече!

do houhou
03 юни 2016 | 23:24

Хахо комплекси ли те стягат? Мен не. Щот съм си готин. Жените ме харесват. Много ясно че си пада по мен. Питомното си е само мое... защото умея да го задоволявам :)Не си ми на нивото ... за да разбереш усещането да си мъж само за една жена като те искат много... Отдавна ме впечатляват само специални. Те са рядкост. Не просто хубава обвивка а уникален бонбон. Жената до мен е много специална. Просто другата е... ниво в повече. Искаше ми се да я бях срещнал по - рано. Когато се реех свободен. Ако беше по - интелигентен щеше да се досетиш че съм човек с морал. Именно това ме спира в момента. Все пак продължаваме да се виждаме на ниво приятели. Мисля че просто и завиждат... защото е красива интелигентна и успешна. За разлика от общите ни приятели. Все пак реших да оставя времето да си покаже как ще се развият нещата.

houhou
30 май 2016 | 20:31

Тази история ми напомня първия филм на "от глупав по-глупав". Тя ми каза "здрасти", лооолл значи ме харесва, а щом ме харесва, значи и тя е влюбена в мен. Тя ми се усмихна, значи определено е луда по мен. Отговори ми на тъпите въпроси, ооо да имаме много общо с нея. Само ще ти кажа, че докато се чудиш що за замаена сачма е тая, другата която не ти е толкова интересна е доста по-напред в материала от едно случайно здрасти.

p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
20 май 2016 | 19:06

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

20 май 2016 | 00:40

Абе ти си голям наивник! Очаквал "поплювки"! Ти едва я познаваш, а вече очакваш да плюе общи познати. Явно си много тъп, за разлика от нея. Проблемът ти е, че ламтиш за жени, които са над нивото ти. Стой си при твоята и карай кротко, раат бъди, че си с някоя!

do houhou
18 май 2016 | 20:41

Смотльо като не можеш да четеш недей да пишеш! Нищо не съм търсил просто се впечатлих от хубава жена близка на обкръжението ми. Ако търсех нямаше да пиша тук дали да или да не се занимавам. Ясно ми е че ме харесва. По скоро се чудех на несъответствието между нейното поведение и мненията за нея. Срещнахме се случайно отново. Поздрави беше мила и любезна. Поканих я на кафе. Споменах и общите ни познати. Очаквах сериозни поплювки. Отговори само че има различни възгледи за живота от тях и се движат в различни посоки и смени темата. Продължавам да съм впечатлен.

houhou
15 май 2016 | 19:09

Да си търсиш гадже по интернет е за загубеняци без пари. А да се чудиш дали да добавиш някоя във фейсбук и защо само ти е пратила емотикон определено минава границите на малоумието. Пич жените или те харесват или не. Това е. Не мисли за причините. В твоя случай за съжаление си обречен. Винаги ще се вреш там където не трябва.

Хммм...
13 май 2016 | 22:42

Поразпитал си... ок. Но убеден ли си в източниците си? Мъже на които е отказала? Жени които превъзхожда? Ако такива са ти източниците? Ти си направи сметка. Щом те е очаровала значи не е съвсем фейк. Не те съветвам да скачаш от високо. Меновете са прави. Опитай да поправиш ако можеш сегашната си връзка. Но не виждам причина да не изстреляш мадамата във френд зоната и да разбереш малко повече за нея от лични наблюдения. Малко конкуренция може да подейства добре на твоята женка и да се вземе в ръце ако държи да те запази за себе си. Ако пък не държи чак толкова... ще зазлеят нещата. Според мен я добави но я дръж на известна дистанция. Щом не е публикувала снимката значи уважава личното ти пространство. Иначе щеше да те изтипоса без да и пука. Пък ако се окаже че си струва повече от твойта ... Може пък да ти е на късмет. Премисли си го.

чичо Чарли
13 май 2016 | 15:24

Бодни чушката, пич. Само, че ползвайте предпазни средства и в никакъв случай - у вас. Гарантирам ти, че след това няма да въздишаш чак толкова по нея и ще ти е по-спокойно. ;)

;
12 май 2016 | 17:39

Браво менове, толкова добър отговор не бях чел отдавна.

12 май 2016 | 16:32

Момче, ако си толкова любопитен, можеш да задоволиш любопитството си. Но имай предвид, че е напълно възможно тя да е гадна, както я описват всички. Малко наивно си очаквал веднага да си проличи каква е. Ако се страхуваш от разочарование и болка, забрави я! Меновете искат да те предпазят именно от това. Ако пък не се плашиш и си склонен към приключения независимо как завършват, давай! Имаш голям шанс да почерпиш лош опит!