Тя иска тройка, те ѝ отказват

Здравейте! Отегчена съм от банални теми в женски списания и все по-често ви чета! 

Искам да разкажа с няколко изречения историята си,защото имате отчайващо мнение за жените! Напоследък и аз,но това е друга тема.

Та,на въпроса-представяте жените като статични,безучастни,много досадни,не сексуални и едва ли не скучни индивиди,които ви гледат в очите,не подозирайки,че хич не ви интересува,дали новите им обувки са цвят праскова или друго,което става за компот.

Има жени,които опровергават теориите за скучната жена и озверелия за секс,незадоволен мъж. Например аз. Аплодисментите ви-по-късно :)

Ще започна с това,че съм бисексуална и си падам по по-грубите и нестандартни изпълнения. И тук идва моята трагедия-от всичко,което вече ви се върти в ума,не съм правила само тройка. Но,не защото аз не съм пожелала. Очевидно не всички мъже са очаровани от мисълта за секс с 2 жени... Което ме шокира,защото не на един мъж реакцията е била негативна.

Преди да ме сложите в графа "леки жени",ще уточня,че сексуалните ми партньори се броят на едната ръка- не правя всичко с всеки!

И,за да съм напълно точна в обяснението(което стана твърде дълго),ще кажа,че съм дългокрака блондинка на 24. Не изпадам в истерия,когато счупя нокът. Гледам футбол. Ям люто. Заглеждам се по чужди жени.

Мога да готвя. И имам гъвкавостта на гимнастичка.

Момчета,къде бъркам?!

Защо ми се налага да водя преговори за секс и да прибягвам до методи,граничещи с изнасилване?

Толкова ли е трудно една жена да бъде себе си,когато мъжете се плашат от тройки,малко болка и секс-маратони?!

Благодаря!

Ваша върла почитателка ;)

Men.bg: Къде бъркаш? Ами за начало можеше да пратиш и снимки, да покажеш еластичността на нов ластик за гащи и прочие. Разбираме скуката в баналните женски списания и евентуалното привличане на последните истински жени, които може да бъдат открити в мрежата (Лиса Ан още не ни е забелязала, ама чакаме). За описанието, което даваш за жените, ами горе-долу се доближаваш до идеята, особено с историята за обувките - никога не сме разбирали света на обувки, чанти и всякакви други подробности. Не бързаме да се радваме на оптимистичното ти представяне, защото 9 от 10 жени, подложени на някои от най-суровите ни тестове, сътворени от главния девстве... редактор, показват само разочарование. Скорошно изследване доказа, че всички жени са бисексуални, но само някои признават. И още не разбираме защо това продължава да е някаква велика тайна. Нека продължим с историята, с това, че някои наистина гледат на двете дами като изневяра, ние само гледаме! Що се отнася до останалите проблеми и символичното изнасилване, ако се опитваш да симулираш простата, разбираме къде срещаш съпротива. Какво да ти кажем, бихме искали да обясним, че никой не се плаши от секс маратони, ама с нашите 3 минути и половина не можем да бъдем особен фактор, което пък обяснява негативното ни мнение за жените - как така не могат да свършат за толкова време? КАК? Съжаляваме, че подхождаме с недоверие, ама всички казват, че обичат футбол, готвят и искат тройка. Сега остава да кажеш, че разбираш от коли, знаеш какво е пасивна засада и вече си изпитвала множествен оргазъм. Ако посоченото време те устройва, бързо взимай приятелка и идвай, ние сме в редакцията, понякога и в кръчмата до нея!

P.S.: Главният беше най-разочарован от липсата на снимки. Бедна му е фантазията, какво да се прави!

P.P.S.: Останалите виреем добре само на фантазия... вече 5 години!

P.P.P.S.: По-често сме в кръчмата!

Изпращай своите писма, казуси, истории, истерии и други на info@men.bg. Снимки на малки котета се разглеждат с предимство! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
A
27 юни 2017 | 11:08

Верно си е, всички са модели на Victoria's Secret. Ние пък всички сме с по 20 санта пишки. И така, всички са доволни! :D

H.
27 юни 2017 | 10:36

Е вие хубаво се убихте да се хвалите(за девойките говоря), ама доказателствения материал къде?

G.
26 юни 2017 | 12:16

Кво да ви кажа, малко по-голяма съм от девойката с писмото, съвсем реална съм, и повярвайте ми, много мъже се дърпат за тройка. Истината е, че не си вярват, свършват прекалено бързо и реално тройката се превръща в обикновена лесбо двойка. А че се страхувате от красиви, извратени жени, е съвсем вярно, за съжаление...

G.
26 юни 2017 | 12:14

Кво да ви кажа, малко по-голяма съм от девойката с писмото, съвсем реална съм, и повярвайте ми, много мъже се дърпат за тройка. Истината е, че не си вярват, свършват прекалено бързо и реално тройката се превръща в обикновена лесбо двойка. А че се страхувате от красиви, извратени жени, е съвсем вярно, за съжаление...

Yankov
25 юни 2017 | 19:01

Повече жени като теб , да има поздрави Пухи :)

LLC
11 юни 2017 | 13:51

Баш майсторе, ти пък как реши, че красавиците страдали от липса на внимание? Ела в Бургас да видиш кво става- от клошар до бизнесмен всеки се пробва. Проблемът на авторката е, че не е някоя куха- лейка и съответно обкръжението й е от по-интелигентни и предполагаемо по-консервативни мъже и жени. Моето момиче, не се притеснявай. Аз съм в горе-долу същата ситуация. Има немалък процент от мъже и жени, които са възпитани, образовани, с нормално поведение и т.н. , но с по-разчупени сексуални предпочитания. Има един рапър Явката ДЛГ- той е прав "дълбоко в себе си всички сме извратени". Моите приятели и те много приказват, но реално не биха участвали в тройка/ оргия/ секс с играчки и пр.

Баш Майсторът
10 юни 2017 | 13:05

Тези в редакцията не са толкова в час,че да го напишат сами...Липсва опит пък и жълтото около устата все още си взема своето.Та да ти каже Баш Майсторът,мое хубаво момиче на двадесет и четири(24)години: Мъжете се страхуваме от красиви жени,за да не бъдем отхвърлени,а красавиците страдат от липса на внимание по тази тъпа причина.Това е....и не се чуди,намери си някой мъж с твърд кур и достатъчно дълъг език и ще преминеш на правилната страна....Сигурен съм...Опит... пък и скромен....

Not 24yo
09 юни 2017 | 09:52

Може да не си си подбрала правилната половинка (или две) в сексуалните си разбирания. Имам подобен проблем, но не съм висока, гъвкава и развратна блондика на 24г., затова ми се налага да търпя. P.S.: Споделям разочарованието от липсата на снимки.

Smokeweed
08 юни 2017 | 18:17

Може би просто са били гейове .

Men.bg
08 юни 2017 | 16:23

Да го сътворим сами е като да очакваш да работим - няма такъв филм! :D

08 юни 2017 | 16:13

Хайде, сега, толкоз ли закъсахте, че почнахте да си сътворявате сами писма?

аз
08 юни 2017 | 15:43

истината е ,че няма такова писмо-написали са го в редакцията :) познах ли ?

А
08 юни 2017 | 14:55

Пичове, истината е, че никой не е отказал, авторката просто търси желаещи за тройка.

А
08 юни 2017 | 14:50

Пичове, истината е, че никой не е отказал, авторката просто търси желаещи за тройка.

08 юни 2017 | 14:44

"от всичко,което вече ви се върти в ума,не съм правила само тройка" Духала си на кон?!?!?