Тя не иска да бъде втора цигулка

Здравейте!

Най-вероятно ще бъда критикувана дори  само на основа това, че съм жена, но честно казано пича, за който искам да разкажа, направи по-к*рвенски номера и от някой индивиди от женски пол. 

Та, дългата история сравнително накратко – имаше един пич, с когото се познавахме отдавна – бяхме се пробвали да завържем нещо в началото на познанството ни, но не се получиха работите. След това разбрах, че той си е хванал друга приятелка, с която бяха заедно близо 2 години. През тези 2 години не съм имала честта да го виждам, разбирах някакви неща за него от общи познати. В един момент и двамата се озоваваме на купон у един приятел. Взеха да прехвърчат някакви искри, по едно време дойде и ме заговори. Сподели, че наскоро е приключил връзката си и т.н. На мен хем ми се искаше да опитам да съм с него, хем си знаех, че след дълги връзки никога не е лесно да ти мине толкова бързо, но той ме увери, че бившата му вече нищо не значи за него и че е било просто въпрос на време да скъсат. И така започна целия „романс” – бяхме постоянно заедно, разбирахме се чудесно, секса си беше секс, даже ме запозна с половината му рода – викам си тоя път май нещата провървяха. Правеше ми някакви романтични изненади, повтаряше ми колко ме обича и колко добре се чувства с мен – абе приказка, нямаше от какво да се оплача… пък и аз много бях хлътнала.

В един момент го усещам, че почва да се държи тъпанарски, изнервен е и се заяжда – предположих, че е временно и че ще му мине. Един път ми вдигна грандиозен скандал защо не съм му била писала sms като съм си лягала - викам си WTF?! Ама нещо и на мен ми беше кипнало и реших да го оставя да му мине, не мислех, че кой знае какво е станало.

И така минаха няколко дни, ама не пича ме потърси, а бившата му приятелка, искала да говорим. Срещнах се с мацката, тя ми ревеше и ме питаше дали наистина съм с него, викам „Да, от няколко месеца, защо?” и тя ми вика „Ами той явно лъже и двете, ние се събрахме преди няколко месеца пак… и аз го питах защо има снимки с теб и твоя номер,ама той ми каза, че си някаква луда и не го оставяш намира и се чуди как да те разкара.” Чудех се да плача ли, да се смея ли… Разказах на мацката всичко както си беше, с всякакви подробности, които я интересуваха, тя заяви, че е тотално отвратена и не иска и да чува за тоя човек повече. 

Пича се опита да ми се обади по едно време, казах му, че тия номера не минават и да си живее живота без да ме занимава повече. Бившата му , с която общувах известно време, ми казваше, че и на нея звънял, ревал и по телефона, но и тя го разкарала. И тъкмо си викам „от двата стола на земята” щото е много умен, минавам случайно през квартала му и го виждам заедно с въпросната му „бивша – настояща” под ръка…

Та чудех се на него ли да му връча Оскар за добре изиграна роля или нея да съжалявам, че е паднала толкова ниско да му върви след гъза?… 

И който и каквото да се опитва да ми говори, за мен неговите постъпки бяха всичко друго, но не и мъжкарско поведение.


Men.bg: Уважаема А., не си се подписала и решихме да използваме само първата буква, ти си ни изпратила сценарий за филм, а не искрено и цинично. Няма значение каква е ситуацията, но наистина трябва да си готова за инквизицията, която предстои - читателите са мъже. Преди всичко изказваме адмирации на амигото, който е намерил начин да разбере, че две дини никога не се носят под една мишница. За съжаление сме сигурни, че и тази история има две страни и лично ние не бихме повярвали на бившата, защото не е сигурно какви фекалии хвърля и тя - лудите понякога се правят на жертви, както се досещаш. Погледнато от положителната страна, ти си си направила кефа, получила си всичко, от което имаш нужда и сега просто можеш да продължиш напред, българите сме горд народ... За съжаление сме били в подобна ситуация и със сигурност не е приятно, когато разбереш, че мъжът до теб има втора. Понякога е трябвало да изслушаш пледоарията и на мъжа, за да можеш да прецениш правилно - светът е голям и бившите са навсякъде. Оскар може и да не му връчваш, но на страдалката задължително, защото благодарение на такива жени, ние ставаме гадове, маймуни и прочие други. Мъжкарското поведение се разглежда през призмата на останалите мъже, а отношенията с жените са последното, което искаме да съдим. 

P.S.: Бързо отиди и си намери двама за разнообразие.

P.P.S.: Помисли и за секс за отмъщение, все ще намериш някой негов приятел, който да става.

P.P.P.S.: Ако мъката не минава, можем да споделим едно шише мастика за домашно лечение! 

Изпращайте своите истории, казуси, писма и жалби към мъжкото съсловие на info@men.bg. Ние ще Ви изпратим сметката за парното, че втори месец няма кой да го плати.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
...
21 април 2016 | 00:08

Начи, чеки ся да направим разбор, пичът къса с приятелката си, или така твърди, тръгва с тебе, решава да се върне при нея, лъже, че си ненормална и нямате нищо общо от къде ги намери тея образи

Аптекаря
23 януари 2015 | 20:03

Ъ-ъ-ъ ... Ами ... Моля ??? Това съчинение ли беше, есе ли или ?

Георги
21 януари 2015 | 13:36

Има един хубав израз "...като ощипана мома" - преглътни факта, че ху-у-у-убаво те е изпързалял; или му отмъсти, или го забрави; гледай напред и стига рева по сайтовете.

авторката
10 януари 2015 | 19:28

Съвсем не съм изгубила вяра, даже напротив - силно вярвам, че истински мъже има, просто аз съм попаднала по погрешка на някакво недоносче :) Относно тва, че реших да използвам думата"пич", беше съвсем условна... ако бях използвала идиот, простак, тъпанар, олигофрен, сигурно щях да бъда обвинена в мъжемразство и прецених, че е по-добре всеки сам да си извади извода, че п*тка не е само женски полов орган, а и вид мъжки характер :)

До Авторката
09 януари 2015 | 23:23

Мила, моля те, само не прави грешката да слагаш всички мъже под един знаменател, защото не сме. Както и да наричаш тоя селски тарикат "пич"- пак по същата причина- той просто НЕ е! И да, почти всеки в някакъв период е имал повече от един партньор, но да филмираш хората така и да ги лъжеш за спорта граничи с болестно състояние. Какво друго да ти кажа?.. Освен че меновете ти дадоха възможно най-добрия съвет - хвани си и ти двама. :) Или поне един,ама истински мъж, не мижитурка. И ако ще ти олекне от това - направи си густото и ти му бий шута. Ше кажеш, че не е в твой стил, може би? Ти си решаваш.. Айде със здраве.. П.П. И повечко вниквай в нещата, не се води толкова лесно по носа на някой.

авторката
09 януари 2015 | 16:48

Беше дълго, затова не исках да допълвам неговите думи, когато ми се обади въпросният - беше нещо от сорта на "Как си могла да ги кажеш тия неща на 'Минка', ти нормална ли си, между нас нямаше нищо? Ако не й кажеш истината ше видиш кво ше ти се случи!" .... Представете си реакцията ми...исках просто да приключа с тая глупост и с тия болни хора. П.С. Очаквах историята да отиде в секция Тъп бивш, ама и така става :)

авторката
09 януари 2015 | 16:42

Беше дълго, затова не исках да допълвам неговите думи, когато ми се обади въпросният - беше нещо от сорта на "Как си могла да ги кажеш тия неща на 'Минка', ти нормална ли си, между нас нямаше нищо? Ако не й кажеш истината ше видиш кво ше ти се случи!" .... Представете си реакцията ми...исках просто да приключа с тая глупост и с тия болни хора. П.С. Очаквах историята да отиде в секция Тъп бивш, ама и така става :)

авторката
09 януари 2015 | 16:37

Беше дълго, затова не исках да допълвам неговите думи, когато ми се обади въпросният - беше нещо от сорта на "Как си могла да ги кажеш тия неща на 'Минка', ти нормална ли си, между нас нямаше нищо? Ако не й кажеш истината ше видиш кво ше ти се случи!" .... Представете си реакцията ми...исках просто да приключа с тая глупост и с тия болни хора. П.С. Очаквах историята да отиде в секция Тъп бивш, ама и така става :)

Златна малинка
09 януари 2015 | 14:57

Дайте на тос чиек кифте!!!

А до 5
09 януари 2015 | 14:09

Това е тя - модерната жена! :D

Евала на Този Пич :)
09 януари 2015 | 13:16

..... жените имат известни критерии, но всъщност не правят нищо за да срещнат и те някакви критерии, например да четат книги, да спортуват за да изглеждат добре. Прекарва с тях малко време човек и вижда, че са повърхностни имат големи очаквания, но на базата на нищо. ..... А и ако предлагат в една връзка само тялото си, да не очакват да срещнат някой който не търси само това, а всички жени могат това да предложат. ;)

1
09 януари 2015 | 12:41

А не ти ли мина през акъла, авторке, че бившата може и да те е излъгала, за да може да си го върне?

.
09 януари 2015 | 12:14

Думата "Пич" обикновено е натоварена с положителна конотация, охарактеризираща индивид от мъжки пол със сравнително положителни качества. В твоя случай, мило девойче, по-добре използвай думата "п*тка", когато говориш за тази светла личност. Важното е да продължиш да вярваш в любовта, доколкото я има, защото не всички мъже сме такива. Успех!

Научи се да четеш, бе, сельо
09 януари 2015 | 11:33

Със сигурност не е приятно, ама както винаги с втори клас сте до тук...

Gosh
09 януари 2015 | 10:06

"За съжаление сме били в подобна ситуация и със сигурност не е приятно, когато разбереш, че мъжът до теб има втора." Пич, кога разбра че мъжа до теб има втора? Това все още ли е men.bg ?