Тя преспа с гаджето на най-добрата приятелка

Здравейте, менове!

Пише  Ви една Ваша много гузна читателка. Имам нужда от мъжко мнение и съвет по един въпрос. Преди да започна история си, умолявам всички да се въздържат от грубите коментари и цинични етикети и т.н., както и да ми казват, че "всички жени сте такива." Таа....ситуацията е следната- спах с гаджето на приятелка. Първо малко предистория- те са заедно от около 4-5год.(сериозна връзка, не живеят заедно, щото "той не е готов"). С нея сме приятелки от около 10 години, още от училище. Преживяли сме много заедно, но последната 1-2 год. се отдалечихме и почти не сме си говорили, по-скоро тя спря да ми говори-без да знам защо, както и е, тъкмо си писахме по фейса преди 1-2 седмици и си мислех, че има шанс да възстановим отношенията си...

Нека се върнем... Знам, какво си мислите, знам как изглежда, не знам защо го направих.

Бяхме мъртво пияни и двамата (не че това ни оправдава). Не знам как и защо се случи, никога не съм го искала, никога не съм мислила, че ще направя нещо такова с този човек... Засякохме се случайно (приятелката му беше извън града за няколко дни), около 5-6 сутринта, не се бяхме виждали от година-две и тъй като покрай приятелката ми и с него сме в приятелски отношения, решихме да пием по бира заедно... Как се стигна до там, не знам... Обикаляхме из заведенията, всичко беше затворено, решихме да идем в тях за по бира (с какъв акъл не знам,и как точно си мислех, че отивам "за бира" също не знам)... Натам в подробности няма да изпадам... 

Стореното, сторено... Въпросът е: да й кажа ли? Казах му на него, че тя не заслужава хора като нас, че и 2-мата не сме достойни за нея, че той не я обича , щом мисли за други, че е най-добре да я остави... и т.н.и т.н.

Не искам да я лъжа, мисълта ме преследва като тъмен демон разяждащ всичко в мене, не знам дали Ви се е случвало да се гледате в огледалото и да изпитвате отвращение от себе си, не знам, дали ще мога да го крия от нея. Винаги съм се опитвала да бъда добра приятелка, да пазя приятелките си от такива мъже, които биха ги наранили и т.н. Без значение дали ще и кажа или не, аз приключих едно много добро приятелство заради една пиянска глупост... Дори и никога да не разбере-повече нямам очи да изляза с нея и да и пием кафето както преди, ако разбере същата работа - пак няма да имам съвет да си говоря с нея... Ако и кажа, ще прецакам дългогодишната й връзка, от друга страна, не е ли по-добре да знае с какъв човек си има работа? Така, както бях аз с него, утре може да я всяка друга... И как точно да кажа на човек, с когото близо две години не сме си говорили "Ми мацка, ся ще ти кажа нещо дето ще преобърне живота ти и ще промени отношенията ти с двама мн близки твои хора"... Не знам как да постъпя... Дали да я лъжа, с идеята те да си запазят връзката... И не е ли тази връзка обречената, така както нашето приятелство?

Ако, обаче не й кажа, има някакъв шанс, да сме си приятелки... макар, че да пази Господ от такива приятели като мен...

Кое Ви се струва най-доброто решение в случая за нея? Какво да направя за да не я наранявам повече?

Ако й кажа, сценариите са три:

1.Намразва и двама ни и повече никога не говори с никого от нас.

2.Намразва само него..

3.Намразва само мене, и остава с него..

Познавайки женската логика, най-вероятен е 3, но не искам той да я нарани на по-късен етап... Не искам прошка от нея, не заслужавам такава, аз самата никога няма да си простя, дори и тя да не разбере... Най-лесният вариант за мене е да си замълча... Но не е ли по-мъжка и по-достойна постъпка да й кажа? Винаги съм мислила момчето за много свястно и че много се обичат двамата, (ама мислех и себе си за свястна де) Всяко решение ми се струва грешно, ама по-грешно надали ще стане... Моля Ви дайте някакво мъжко мнение. Вие сте по-добри приятели от нас и разбирате по-добре мъжете от нас.

P.S.: Случвало ли Ви се да искате да спите с приятелка на гаджето си, и бихте ли го направили? 

P.S.S.: Преди да ме заклеймите като каквато и да е, се подсетете че и двамата с него сме еднакво виновни...

P.S.S.S.: Няма ли да е най-доброто решение  да си купя еднопосочен билет и да замина завинаги? 

Поздрави,

Ваша Фенка

Men.bg: Така, понеже жените обичате мелодрамата, 50-те нюанса на сивото и малката булка, отговаряме най-искрено, защото очевидно наистина имаш нужда от това някой да те плесне 4-5 пъти, за да се освестиш. Ако това не помага, просто ще ти кажем суровата истина - нищо не е такова, каквото си видяла във филмите! Какво да направиш, след като си преспала с гаджето на приятелка? Ставаш, взимаш си гащите, къпеш се и забравяш, че това някога се е случвало. Затваряш си голямата уста и забравяш, че този ден е съществувал, че си пила бира, че си срещала този човек и че изобщо някога те е лашкал като пернишко бутало на спортен голф. Поздравления, ти не падаш по-далече от графата на всички останали пачаври, които забравят какво може да имат у дома си и са готови да си покажат задника на всеки, който каже три добри думи. Гордей се с това, но не прави повече глупости. Защо винаги, когато една жена направи подобна глупост, решава да бие барабана и да обявява в държавен вестник? И защо винаги трябва да кажете какъв точно е мъжът? Нима ти не си била в леглото и не ти е било хубаво? Ти си тази, която е отишла да пие бири, а можеше да кажеш, че просто нямаш интерес и се прибираш у дома. Нищо хубаво не се случва след 2 часа след полунощ. Ето какъв е най-добрият сценарий за теб. Казваш на грешника, че всичко случило се остава между вас, прекратявате отношенията и никога повече не си мислиш какво да правиш, какво да казваш и с кого да споделяш. Молиш се никой да не разпознае тази история, за да не се наложи да даваш обяснения като ученичка. Живей с мисълта за тъпотията, която си свършила и се превърни в супермен за приятелката ти, а това означава, че щом ти звънне ти вече трябва да си на линия. В противен случай просто се дистанцирай максимално от двамата и държиш езика зад зъбите. 

P.S.: Не ни се е случвало да спим с гаджето на приятел, обикновено на нас се случва.

P.S.S.: И двамата сте виновни, това никой не го отрича!

P.S.S.S.: Ако имаш пари за еднопосочен билет, инвестирай ги в алкохол, който да изпратиш в офиса. 

P.S.S.S.S.: Абе не си ли се замисляла за тройка? Все пак сте толкова близки, че защо да разваляте хубавото? 

Изпращай своите въпроси, казуси, драми и дилеми на info@men.bg. Получаваш грубата сурова истина и нищо повече от нея. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
мдаа
07 юни 2017 | 09:24

И аз познавам една такава "приятелка", която дори роди от мъжа на приятелката си. В крайна сметка той не е с нито една от двете. Жена му го напусна, а пачаврата остана сама с детето.

нейна колежка от гилдията
07 юни 2017 | 09:13

Такива сме пачаврите! Спим с гаджетата на приятелките си.

Eddie
09 март 2017 | 11:14

Пичове, стегнете се и спрете да солите момичето така. Замислете се за момент: 1-Той какъв "мъж" е да се възползва от видимо пияна жена. 2- Колко точно обича и държи на приятелката си, че да направи това. 3- Дали това е прецедент или поредна изява... Идеята е в това, че момичето с неверния приятел не е виновно за нищо и трябва да знае с какъв "боклук" е толкова време. Истината рано или късно ще се покаже на яве и е много по-добре да получи информацията от човека, участвал в това, от колкото от друг. Нека не съдим гузната приятелка. Всички знаем, че мъжа мпже да е доста изобретателен, когато иска секс.

ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС
13 януари 2017 | 17:16

ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС и НАД 3 000 $ ВСЯКА НЕДЕЛЯ !!! АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО , ЗА ПОДРОБНОСТИ ВИЖ ===> easymoneybg_ovo_bg

фейлнах
06 януари 2017 | 14:16

Ебаси дългия текст .. не успях до край :(

27 декември 2016 | 22:16

Изчезвай и от двамата, пуйко, и завинаги ги забрави! На никого не са му притрябвали откровенията ти. Никакъв съвет тук няма да те отърве от гузната съвест, носи си я и си живей с нея!

Анета
18 декември 2016 | 01:20

Пази,Боже,от такива приятелки! Налягай си парцалите и си преосмисли живота, защото не винаги ще си на 20. Всяко твое действие е доживотна отговорност, с която ще трябва да живееш. Имай милост към себе си :) Ба си якия мъж дето имам!

07 декември 2016 | 15:05

Кажи й и си понеси последствията. По всяка вероятност това означава край на взаимоотношенията ви, както и на добрите взаимоотношения с общи за двете ви приятели, но такива са рисковете... Друг път мисли, преди да сваляш гащите.

Банална история
01 декември 2016 | 12:36

ОХ, мила! Понякога (много ряяяядко)се оказва, че мъжката половина на човечеството наистина е по-умна в някои отношения... Послушай мъжете този път и забрави за това, което НИКОГА не се е случвало!! Грешки се случват, но не прави такива нарочно.

Алексей
29 ноември 2016 | 08:45

"Ийй да се върнем на старата история за райската градина и ябълката..." :D :D :D

hohoho
27 ноември 2016 | 15:03

:)
23 ноември 2016 | 16:03

Напълно съм съгласна с мнението и коментара на Men.bg! Преди мноого...много години една моя приятелка, направи същата простотия с гаджето на най-добрата си приятелка. Чета историята 1:1... направо нямам думи. Каза и! Каза и, колко гаден развратен и лош е той!!! Те отдавна, след тази случка не са приятелки, не е приятелка и с "развратника", не е приятелка и с мен, защото аз като разбрах след години от него какво е станало, направо онемях... Така, че, бейби - послушай съвета на меновете от men.bg, обувай си гащите, затваряй си голямата уста и забрави за случката. Да беше мислила овреме! Помисли и за възможността, леко и елегантно да не се натрапваш псевдо приятелството си на приятелката ти. One very old woman!

A
23 ноември 2016 | 13:35

Гузна била, ама съобщава на всеослушание. МООООЛЯ!? Душица... Дано си е заслужавал всеки сантиметър! :D :D :D

не правете драма
21 ноември 2016 | 11:52

корекция, по - долу да се чете "той ако Ме обича, няма да изневерява"

не правете драма
21 ноември 2016 | 11:50

Аре Бе, голяма драма правите от нищо! Първо на първо какви "добри приятелки" щом не сте се чували 2 години. Второ на второ - тя сама се е нанизала на шиша, дет се вика. Да отидеш да пиеш бира в апартамента му .... ми с какъв акъл. Трето на трето - стига с тия драми. Всеки мъж изневерява, или поне аз не познавам мъж, който да не изневерява ако има възможност. Любовта към половинката/жената, не е свързана с изневярата. Това са само женски глупости "той ако не обича, няма да изневерява". А тоя пич, щом е чукал веднъж извън връзката, значи го е правил и друг път. Ама както казах - това е във всяко семейство, така че не правете драма. Част от психиката на мъжа е да изчука повече жени, какво е част от психиката на жената да намери платежоспособен мъж, за да плаща сметките у дома.