За мъжкарите и хората

Здравейте! Замислих се и реших са си задам въпросите. Имам един приятел, който не е особено красив, даже хич, обаче има много пари. Затворен е, не е уверен, невероятно добър е, мил, предвидим и надежден и мечтае за семейство. Мрази да празнува и ако се върже за някоя ще седи в семейното легло. Когато съм си говорил с приятелки казват, че харесват добри и мили мъже, а действителността е друга. Та този мой приятел нито една не го харесва, а последната го остави преди пръстена точно. Аз съм пълната противоположност, открито си признавам, че не мога да съм моногамен. Дори женен ще имам няколко любовници. Самоуверен, самодостатъчен, оптимист съм, адски забавен, обичам купоните, обичам да пия, обичам живота. Мразя да съм тъжен и депресиран, но се е случвало. Импулсивен, избухлив, на моменти съм арогантен. Доминантен съм и рядко давам да ми се дава наклон на к**а. Женска компания никога не ми е липсвала, тройки, мифки. Та ето този контраст не мога да разбера?Жените казват едно, а истината е коренно различна? Важи ли за вас изтърканият съвет "бъди себе си"? Добре как да бъдеш себе си, като не си продуктивен и уверен на работното място и като цяло навсякъде, нито жените вързват? Да бъдеш или да не бъдеш себе си? Реално според вас как се подреждат в женското съзнание по важност външен вид, пари, характер и име? Искам да му помогна, а не знам откъде да започна. Ясно е, че е предвидим, но е сигурен, а аз мога да си дигна гълъбите когато поискам. Последно време виждам една много странна тенденция, в чиято основа лежи българки да ходят с хора от малцинствата? Как става това? Колкото и грозен да е, не мисля, че е по-гнуслив от средностатистически ром. Според вас кой са нужните качества за да стане като алфа? Смятате ли, че един мъж е възможно да има всяка една жена която пожелае? Според мен е възможно и ще дам няколко аргумента, за да защитя тезата си. На всеки един мъж му е кодирано, животински да знае на всяка една жена какво да каже. Кодирано му е да прави секс и да продължи поколението си. На всеки един мъж му е кодирано да може да привлича, да бъде атрактивен и да се покаже като добро семе. Просто голяма част са го забравили. От ранна детска възраст ни вкарват "социално програмиране" което ни вкарва някви простотии в главата. Тъпотии от сорта на това как трябва да гледаме на света,дори майките са ни казвали през годините да подаряваме карамфили и сминдух. Как да и даваме на жената валидация без да е заслужила, имам предвид да правиш комплименти без да си ги е заслужила... Като си бил малък в детската градина не ти е пукало дали някоя ще те отреже нали? Всеки един мъж е дарен от природата с нужните инструменти за да бъде с всяка една жена. Щом той има кола, а тя гараж, защо да не им стане заварката? Искам да видя вашата позиция, защото имате богат житейски опит. Благодаря.

 

Men.bg: Малко изгубихме идеята на въпроса, възможно е да се е покрила от автохвалебствията, ама да проверим. Ти искаш да помогнеш на приятел, който очевидно вярва в рицарството, кавалерството и смята, че една жена е напълно достатъчна, за да му трови нервите. Давайки себе си за пример, обясняваш, че просто обичаш да си хоцкаш и смяташ, че това те прави щастлив до този момент, което също не е лошо. Благородно е, че желаеш да удариш едно рамо на приятел, но нека ти напомним, че не можеш да му помогнеш. Първо той трябва да си помогне, да осъзнае къде греши и какво прави и едва след това ще може да чуе твоите съвети, в противен случай правиш неисканото добро, а то често причинява повече щети, отколкото си мислиш. Изтърканият съвет важи с пълна сила за всички, ако тръгнеш да играеш роля, която не ти допада, при това само за една шунда, по-добре потърси друго занимание, друга шунда или помисли отново. Една от големите игри винаги е била свързана с откриването на жена, която да не те променя и да те оценява и боготвори за това, което си, в противен случай се превръщаш в красива реклама на тъп филм - за 2 минути е уникален, но за 2 часа е трагедия. Ако тръгнем да правим подбор какво гледа най-много една жена в един мъж, трябва да наемем учените от БАН, NASA и поне няколко севернокорейски учени (искаме атомна бомба да си направим в офиса, те няма да имат друга задача в нашето изследване). Реално погледнато искаш да направиш дисекция на логиката на най-нелогичното същество - абсурд. Ще ти издадем и една друга тайна, алфите, бетите, омегите, гамите и всякакви други същества не съществуват. Алфата в едни женски очи може да е очилаткото, който се взира пред компютъра и прави чудеса, а в други може да е нацепената батка, която още не се е преместила във фитнеса. Всичко са клишета, измислени от други клишета, за да може да изкарат пари. Тезата ти малко се различава от идеята, казваш ни, че всеки мъж може да изтряска бамбината, но не всеки ще намери правилния подход, защото той винаги ще е обвързан с идеята - бъди себе си, всички останали вече са ги виждали. Реално погледнато не сме създадени за всяка жена - и до днес няма мераклии за Меркел - нормално е понякога да ти отказват и да не те харесват, все пак не може всяка да припада щом те види и това е напълно нормалното. На финала осъзнаваме, че битката за жените не е била никога обвързана с количеството, а с качеството. Щом намериш онази, която може да прави японски очила за дъжд, млада жътварка под комбайна, строгата учителка, която да ти пише отличен или да те къса на изпити, майсторката на мусакичка "ала мама", тогава хич няма да ти е до други жени. И генерално започваме да одъртяваме, което са само добри новини:

1. Повече няма да се занимаваме със стари чанти!

2. Твърде стари сме за всичките им тъпотии, следователно няма да се зорим с повече, след като можем да спестяваме! 

P.S.: Ако толкова искаш да помогнеш на твоя приятел, помогни му да си вдигне малко самочувствието.

P.P.S.: Другият вариант е да потърсиш духовната наследница на Мия Калифа и да му позволиш да развинти фантазията!

Изпращай своите писма, истории, казуси, снимки от купони, домашна ракия, рушвети и буркани с лютеница на info@men.bg. Материалните блага може да пускаш в офиса, адресът е поставен на видно място. Съблазнителки и други нимфи се приемат след работно време с уговорен час и изпратена предварителна снимка. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!