За жените - компаньонки и ескортки
Здравейте,
Пиша ви, защото имам нужда от мъжко мнение, както вашето, така и в коментарите.
Аз съм ескорт, на 26 и живея сама, имам 9 до 5 добре платена работа в банка и много различни приятели. Човека, който съм пред семейството ми и 'на хартия' няма нищо общо с човека, който съм вечер. Истината е, че обожавам вниманието, секса и парите. Работата ми, като ескорт/ проститутка или както искате да го наричате, ме направи безразлична към мъже, които не са ми клиенти. Клиентите са ми хора с власт, не просто пари, и отношенията ни са много лесни - видове услуги, правила, плащане. В живота ми няма сложни ситуации, странни погледи, 'walk of shame', лъжи, но съответно това се променя изцяло, ако реша да се виждам с някого извън работа.
Като срещна някой, колко време да чакам преди да му кажа, какво работя? Да му казвам ли изобщо? Мислите ли, че ще има мъж, който да разбере, че това е само работа? Никога не съм се привързвала към клиент, но се случва да съм привлечена към някого и да се забавлявам докато сме заедно. Как бихте реагирали ако жената, с която сте заедно ви каже, че работи или е работила като ескорт?
Благодаря :)
Лола
 
Men.bg: Здравей Лола,
Предварително изказваме тотални адмирации за смелостта, която показваш, пишейки тук. Гарантираме, че в коментарите ще отпушиш антихриста, но ние ще запазим абсолютната безпристрастност. И до днес още не е сигурно какво казва родното законодателство относно тези услуги, но това едва ли ще е толкова интересна тема. Практикуваш една от най-древните професии и очевидно си доволна от нея. Това ти доставя удоволствие, финансова независимост и дори някаква тръпка. Тук идва по-особеният житейски проблем - съчетанието между връзката и работата. Възможно ли е да имаш здрава връзка и въпреки това всяка вечер да излизаш и да бъдеш с други мъже? Има ли изобщо мъж, който би спал спокойно, знаейки, че неговата партньорка в този момент е просто играчка в нечии други ръце. Лично ние не бихме били особено очаровани и едва ли бихме искали да имаме такава партньорка. Приеми, че ние сме старомодни или задръстени, но отдавна при мъжете има едно обречено чувство на чест и вярност, което се стремим да пазим и за жалост щом го демонстрираме, жените са първите, които забиват максимално бързо ножа в гърба. 
Може и просто да имаме други идеали, които не са фокусирани върху парите, но веднага ще ти кажем каква е разликата, за няколко вечери съвсем спокойно ще можеш да изкараш нашата заплата, както и на много други, които четат в момента. Можеш да бъдеш на места, на които сигурно ние няма да бъдем и това е абсолютно нормално. Има ли изобщо момент, когато ти се е налагало да спестяваш пари, за да купиш нещо, което искаш? Виждаш ли, ние сме на много далечни полюси или направо в други светове. По тази причина не тръгваме да те съдим, в много отношения си постигнала повече, отколкото някоя друга на същата възраст би успяла да постигне. Имаш контакти и финансова независимост, както и сериозна дискретност, която ще запази добрия ти имидж (до колкото е възможно). Това обаче важи само за нас, но има и други мъже. Познаваме хора с различни сексуални интереси, които винаги са искали жена им да бъде сексуално свободна и да прави това, което поиска, с когото поиска. Да не говорим, че има и достатъчно порно актриси, които отдавна са щастливо омъжени. Трудно е да изправим някаква традиция срещу модерния прочит и всичките видове изкушения, които би могла да получиш. Познаваме и други жени като теб и със сигурност знаем, че не лумват в пламъци, когато минават покрай църквата или докато се гледат в огледалото. Свободата си е ваша, но е трудно да забравим една вечер, в която чухме следните думи "Всички си имат някого, само аз съм сама като кукувица.". Надяваме се, че това би могло да ти отговори на въпроса, а след това можеш да прекараш доста време в четенето на коментарите, защото наистина ще бъдат доста!
 
P.S.: Никога не казваш, събираш се с него и приключваш или никога не се събираш.
P.P.S.: Разкрепостени мъже има, просто ще трябва да търсиш много, ама МНОГО!
P.P.P.S.: Можеше поне изкусителни снимки да сложиш, така и така не можем да си те позволим!
 
Изпращай своите писма и истории на info@men.bg! Знаем всичко, не можем нищо, ама правим всичко! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
хохохо
04 май 2017 | 00:49

Няма значение дали писмото е истинско. Има много такива жени. НО никоя не се чуди какво да прави. Минават години, по-оправните си намират мъж от друг град (най-вече в София или държава и всичко е минало свършено. Няма споделяне, няма имах бурна младост.

03 май 2017 | 16:04

Алексей поставя въпроси, търсейки в дълбочина отговори. Мисля, че това е предмет на психотерапията. В писмото на Лола се набиват някои очевидни факти- тя обича "вниманието, секса и парите". Работата и в банка предполага високо образование и заплата. Които пък предполагат, че тя е луксозна проститутка, обслужваща мъже от най-горния социален слой. Става въпрос за много, много пари. Неизбежно идва момента, в който тя се замисля за сериозна връзка и семейство и предвид клиентелата и ясно е, че би искала мъж от същата класа.Но знае отлично, че такива мъже избират много внимателно съпругите си и никога не биха рискували с проститутка, която е сигурен фал при властимащите. Та нейната работа- хем боли, хем сърби. Хем иска възможностите на тази "работа", хем иска да избегне негативите. Но в живота няма такава опция и филм като "Хубава жена" е само романтична , измислена история.

Алексей
03 май 2017 | 13:56

Драга "Лола", надявам се случаят ви е истински, а не плод на еднообразно ежедневие или спор с приятелка, защото начина на живот на такъв тип, почти несъществуваща жена е тема на много качествен философски и житейски разговор. И така, прочитайки кратката кореспонденция веднага си задавам първия въпрос:"Защо се търси чуждо мнение, при това мъжко?!", продължавайки прочита веднага излиза втория въпрос:"Кое е причината за кореспонденцията- опасението за невъзможност от създаването на дълготрайна връзка или суетата, пораждаща лоши чувства от комбинацията на двете ппрофесии?" И не на последно място третия въпрос:"Как е възможно да съществува такава комбинация от разбиране на кодекса на професията на любовта и съществуване на скруполи от гледна точка на пълноценния или по-скоро традиционен живот?"Тук е мястото да спомена моите изводи от вашето представяне в кореспонденцията: 1- Не знам причината, поради която сте се захванали с втората си професия, но според мен е интересна, защото очевидно имате добра склонност към приемане на отрицателни факти и странични ефекти от живота(друг е въпроса до каква степен). 2- Интересно ми е дали има връзка между първата и втората професия или дали във втората намерихте нещо, което ви липсва в първата или първата е спомогнала за избора на втората? Надявам се тук не се крие някакъв сценарии стил "50 нюанса сиво", защото случаят ще е прекалено клиширан. 3- Характеристиката на клиентелата във втората ви професия, спомага за много предполагаеми ваши черти - както визуално така и характерно. А именно независимо дали задоволявате разни фетиши или комплекси на тези хора е сигурно, че не сте жена на средна възраст, чест ползвател на спринцовката. Интересно ми е и да разбера дали твърдите, че финансовата стабилност и власт са значиви фактори за вас при избора на партньор не са от значение и са ви безразлични, но разбирането и възприятието ви за тези измерения имат различни тълкувания. Очаквам с нетърпение да продължите дискусията в коментарите. И като за последно, мисля че вие сте олицетворението на сентенцията "Адът, това са другите."

До 38
02 май 2017 | 22:18

Ситуацията на девойката има общо точно с това, какво мислят мъжете за нея, колко са разкрепостени, или консервативни, дали са склонни на връзка, или не. Тя да си решава кого да слуша.Изборът е неин.

02 май 2017 | 22:12

Вълчо, казах: ти се НАПРАВИ, че стоиш над всички. Що се отнася до моето впечатление, то отиде доста надолу след втория ти коментар - оказва се, че четеш повърхностно и не правиш разлика между съществени неща , като да се правиш на някакъв и да изглеждаш такъв. Много честно мнение!

A до Авторката
02 май 2017 | 19:11

Лола, нищо не казваш ти. Помогнаха ли ти коментарите или се отчая от простотиите ни?

A до 34
02 май 2017 | 19:08

Съгласен съм за неокортекса, но не и за това, че сме примитивни влечуги. Само понякога сме такива, все пак трябва да се "оцелява". :D

vulkedinak
02 май 2017 | 16:39

Амии да мнението ми не е коренно различно от това на останалите като изключим това че я съветвам да не лъже . Не се правя че стоя над всички а само констатирам очевидното . Иначе ако си прочел всички коментари трябва да ти е ясно че повечето коментари не са по темата а някви хорица се обясняват колко разкрепостени или консервативни били и колко било хубаво или лошо което няма нищо общо със ситуацията на девоиката от писмото. ПС: Курва и ескорт са различни неща поне за мен , курвите не ги уважавам докато за ескорта или проститутката нито добро нито лошо мога да кажа но уважавам това че са честни пред себеси . ПС: Ако думите ми те оставят с впечатлението че съм над всички то можеби е така :)

02 май 2017 | 15:49

Вълчо, какво нечестно видя в честните отговори по-долу? Нито някой обвини момичето в нечестност. Честен въпрос, честни отговори. Никой не се прави на моралист, а казва какво мисли по въпроса. Ти също не каза нещо ново, освен че се направи, че стоиш над всички. И какво стана като момичето ти споделило? Освен благодарност, заобича я още повече? Е, успех с нея и такива като нея, ЧЕСТНО!

02 май 2017 | 15:49

Вълчо, какво нечестно видя в честните отговори по-долу? Нито някой обвини момичето в нечестност. Честен въпрос, честни отговори. Никой не се прави на моралист, а казва какво мисли по въпроса. Ти също не каза нещо ново, освен че се направи, че стоиш над всички. И какво стана като момичето ти споделило? Освен благодарност, заобича я още повече? Е, успех с нея и такива като нея, ЧЕСТНО!

vulkedinak
02 май 2017 | 15:16

Много смешна тема банда курви и курвари изпозлват писмото на момичето да се успокояват че не са такива и съответно един куп моралисти трябва да са опозиция а и да не забравим клуба по биология от по долните коментари .... Относно писмото на девоиката аз лично винаги съм смятал проституките и ескортите за много по честни и истински жени от тоновете голддигърки по улиците . Ти знаеш за какво си при тях те знаят за какво са на улицата или където си ги намерил вършите каквото вършите , всеки е доволен и няма простотии. За съжаление както някой умен човек е казал пълно щастие няма така че докато си ескорт трудно ще си намериш свестен мъж за сериозна връзка даже бих казал че ще е невъзможно но да не сме чак такива песимисти . Все пак има светлина в тунела ако един ден решиш да приключиш с тази професия те съветвам да споделиш с избранника си така ще разбереш колко истински даржи на теб ако е истински мъж и има серйозни намерения към теб ще те разбере . Аз лично съм бил с девоика която беше както се казва с много повече опит от мен и ми сподели без да я питам за което съм и благодарен ! в края на краищата важното е не какво си правил а какво ще правиш от тук нататък. Успех

До А
02 май 2017 | 04:52

Макар да е ясно, че мъжете сме примитивни влечуги, обсъжданото писмо касае работата на неокортекса - при голяма част от нас именно той определя действията ни, избора ни на жена ЗА СЕМЕЙСТВО. Рептилоидният мозък би избрал Лола, но повечето мъже я съветват да измисли добра лъжа с неокортекса си, за да я хареса мъжкият неокортекс. Хахаха!

A до 32
01 май 2017 | 19:13

Да, бе, верно. Забравих, че на проститутка се ходи, за да пиеш чайче и да обсъждаш задълбочени философски теми. Има ли шибане, има задействане и на генетичната команда за размножаване. Да, хората могат да постигат по-голяма близост чрез споделяне на удоволствието от секса или да трансмутират половата си енергия, за да създават изкуство, например, но всичко започва от импулса на рептилоидния мозък.

01 май 2017 | 17:44

До 31- В случая теорията за размножаването не работи. Едва ли някой ходи по проститутки, за да се размножава. Някои много точно се изразиха -ходят , за да си го изкарат на някого, когато си скапан. За да не изнасилят, да не убият, да не са агресивни в къщи и т.н. По-рядко- за самочувствие, или ако просто не могат да си хванат жена в някой бар. Инстинктите за размножаване не водят мъжа при проститутката, освен ако има инстинкти на червей.

A до edna
01 май 2017 | 15:13

Двата пола имат различни стратегии за размножаване, което поражда конфликт, наблюдаван днес под формата на т.нар. война между половете. Жените търсят най-качествената сперма (най-добрите гени), както и подсигуряването на материални ресурси за отглеждането на потомството. Това е основата на концепцията alpha fucks - beta bucks (тонове инфо в интернет). Мъжете търсят физическа красота и младост, което предполага наличието на качествени гени за износването, раждането и подхранването на здраво потомство. Колкото по-силен нагон има мъжа, толкова повече жени ще се опита да оплоди. Много интересна квига, описваща тази динамика при хората е Sperm Wars.