Защо българските мъже не се женят?

Здравей, мъжки (снимка на редактора не виждам, но се надявам че си мъжки), как е?

И аз като всяка любопитна женска, имам питане – Какво търсите в една жена, че да се решите да се вземете с нея (демек брак, църква, свещи и докато смъртта ви раздели)?

Живея основно извън БГ и нямам интимен досег до българските мъже. Ама тъй де, 99% от тях - мъже на по 30-35 и дори 40 години все още са далеч от идеята за брак. Кариера, пари, живот, по – щастливите си имат и супер гаджета (за секс, готвене и чистене у дома) и бонус постоянна любовница, но са далеч от идеята за свиване на семейно гнездо, деца и прочие. Защо така, питам аз.

Какво търсите в една жена, че да се решите да се вземете с нея?

Скъпи редакторе, ще очаквам сериозния ти отговор, за да мога при следващото си посещение в БГ да просветля ревящите незадоволени женски, чакащи принца на белия кон.

Поздрави от чужбината!

PS: Г-жа Кобилкина ежеседмично организира курс за женската аудитория. Освен как да правят по – хубави свирки и да пърхат по – силно с мигли, не виждам на какво друго ги е научила. Та, скъпи редакторе, обмисли идеята и отвори секция в сайта посветена на женските. Давай ясни и прости указания как да направим света ви по - ...... задоволен. Ама да са наистина прости и ясни. Женския свят има нужда от вашите мъжки напътствия, за да не се загуби съвсем сред тоновете грим и емоционална неувереност.

Men.bg: Здравей, женска (и ти не си изпратила снимка, но ще караме на фантазия), корав е! Редакторският екип реши да вземе твоето писмо като първа задача за деня и веднага се отдадохме на размисли и страсти около брака, жената и нашите скромни желания. И ще те разочароваме, за съжаление! Твоят въпрос е изключително индивидуален и много трудно би могъл да има точен отговор. Ако имаше точен отговор, всяка жена щеше вече да е щастливо омъжена. Бракът ще продължава да се отдалечава от мирогледа на социалния свят, защото става все по-скъп, а и разводите не стават по-евтини! Има и още един важен елемент в цялата сага - никой не иска да поема огромната отговорност! Бракът не е само правенето на деца и прибирането с топла мусака, той задължава мъжа да обръща по-сериозно внимание на жената, да се лиши от правото да тегли майни и да търси следващата, както и да си изключи телефона и да отиде на риба с приятели. Положителните черти винаги ще се неутрализират от отрицателните. И за всичко това не можеш да се сърдиш на нас, а на природата и популярната "теория за родителските инвестиции". Идеята зад този научен труд показва, че мъжът е свободолюбив и смел разпръсквател на своя ДНК материал, докато жената е задължена да извлече максимално от инвестицията. Факт е, че един баща може да бъде родител многократно, докато една жена може да бъде ограничена в раждаемостта си. Благодарение на това изследване става ясно, че жените са тези, които избират мъжете, а не обратното. Жената най-често търси любящ и отговорен мъж, който да докаже, че може да бъде родител и глава на семейството. Дълбоко се съмняваме, че нашият отговор би могъл да те задоволи и ще задълбочим темата. Всеки мъж има свои собствени критерии относно жените около себе си, докато нежния пол не винаги може да се похвали със същото. Колкото и варварско да бъде, ние винаги търсим красивата, дългокрака и разкрепостена кошута, с която искаме да направим много сухи тренировки, преди да дойде времето за поробване. На второ място е редно да поставим характера с всички положителни черти, а на трето ще се позиционира нивото на интерес към самите нас - егоисти сме. 

P.S.: Не знаем дали си разглеждала поверената ни медия, но женската аудитория отдавна властва тук и практически пишем повече за жените и много по-малко за мъжете - поне това ни казаха редица читателки на последния таен митинг на тема "Да не оставим нито една сутрешна ерекция да еволюира до ч*§€я!". Семинарите на Кобилкина са толкова достъпни за средностатистическата жена, че след тях е много вероятно да липсва мъжът заедно със своята половина от имуществото. Женският свят има нужда не само от напътствия, но и от други работи, ама ще се въздържим от коментар за тях - повечето могат да бъдат открити в секция "Секс" и "Мъжки работи"!

Изпращайте своите писма, истории, казуси и морални беди на info@men.bg. Опрощаваме фишове за превишена скорост, регулираме сметката за парно и правим магия за повишение на заплатата! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
...
20 април 2016 | 23:37

Понеже е слободия и изискванията на всички са нереални

Смях в залата
15 март 2016 | 15:53

Аз бих се оженил тогава, когато намеря благонадеждна жена. Това ще рече да не се налага да мисля кога ще й щукне да се развежда, да не се налага да пия успокоителни, за да изтърпя темперамента й през годините, да не ми излиза с разкази за това колко зли са мъжете (кой би искал денонощно да му натякват, че е еманация на злото, хибрид между Дарт Вейдър и Зеленият Гоблин да речем?), да може да ме изтърпи (не бързайте да празнувате с твърдения колко съм гаден - дори да не съм Дарт Вейдър, си имам характер като всеки човек и е логично той да не си пасва с всеки друг характер) и да не ми натяква, че е до мен, защото нямам навика да държа хората оковани и ако са до мен, значи е по своя воля, а не като невъобразимо голяма услуга, която ми правят с надеждата да ги обявят за нова версия на Майка Тереза. Мога и още да изброявам, но истината е, че още не съм намерил такава жена. Когато се появи, нещата ще станат интересни. Дотогава и аз ще съм от онези, за които авторката се чуди защо не се женят (почти съм станал на 30 години, та спокойно мога да се включа в групата) П.С. Ееее, как ми се искаше да съм коментар номер 100! Нищо, 94 е добро число и като гледам статията за Гери-Никол така като нищо мога да мина за илюминат. :)

Warrior
05 септември 2015 | 18:01

То и хубостта на българките е голям мит.Толкова е трудно да срещнеш разбрана жена ,че и да е привлекателна.

Балък
23 юли 2015 | 16:15

Само балъците се женят. Позитиви - няма. Негативи безброй и накрая ако искаш да се разведеш ти взимат всичко, което си градил с години.

Анет
03 юли 2015 | 18:13

Първо - беше ми интересно да прочета статията. Неведнъж съм разсъждавала по темата за брака - неговото значение (вкл. от гледна точка на правото), последици, актуалност и прочее. И ще ви кажа следното: Бракът е клетка. Някои вероятно веднага се сетиха за негативното значение на думата - решетки, затвор. Но клетката е също структурна и функционална единица на живия организъм (което звучи доста градивно :D). Както и да решите да възприемете изказването ми, пожелавам ви все пак да си намерите половинка, която да ви обича, да цени мнението ви и да го споделя по въпросите, които засягат отношенията ви (пък ако искате сключвайте брак). Второ - винаги оставам изумена от уменията на хората да водят "конструктивен" дебат. Без да целя да обидя някого, от повечето коментари тук мога да достигна до един извод - вирее сериозен инфантилизъм (държа да вметна - не визирам всички хора тук). Нямам предвид позициите ви, а начина, по който се опитвате да ги изкажете, защитите и/или наложите. Не е красиво, нито води до нещо градивно. Not worth it. Вървете пийте по бира с приятели :) И накрая... Направете си живота хубав!

1
03 юни 2015 | 14:12

1

1
03 юни 2015 | 14:12

1

1
03 юни 2015 | 14:12

1

1
03 юни 2015 | 14:12

1

1
03 юни 2015 | 14:12

1

1
03 юни 2015 | 14:12

1

1
03 юни 2015 | 14:10

1

Георги
15 май 2015 | 16:22

Ауе вие още ли се джафкате тука бе? :)

Lia
14 май 2015 | 14:07

Ели, ти или си дърта, или ис фригидна, ако не обичаш никого, как караш без секс, лелче : ))))))))))) или се бараш яко : ))))))))

Lia
14 май 2015 | 14:06

Eli - нищо лично, но си много смотана..