Жената или пържолата?

Здравейте и от мен :) 

Убедена съм, че няма човек, който е попаднал на сайта Ви, и не Ви се е изкефил максимално (въпреки, че сте искрени до болка)! Затова ще бъда кратка в изразяването на любовта си: много ме радвате ... ланга-лунга ланга-лунга* ... е-ва-ла, менове и менчета! (А ако имате жени в екипа - моите най-искрени адмирации (за тях, не за Вас)!) В случай, че има някой, който не е съгласен с гореизявлението ми, то моля да се обърне към мен и да посочи доводите си чрез спортен пощенски гълъб или използвайки коментарите отдолу. Благодаря за вниманието!

Та, на въпроса - какво предпочитате яка мацка или сочна пържола? До тук ясно ... Мисля, че заслужихте по една четворка - от там можете само нагоре. Но нека усложним леко това, иначе така елементарно, контролно (от тук нататък получавате по 0.50 на въпрос)! 

Изберете едно от посочените във всеки ред:

Предпочитате да гледате как гореща мацка ближе сладолед или да усещате аромата на  уникално сочна пържола? 

Ще споделите с приятел (не с приятелка!): гореща мацка или сочна пържола? 

Предпочитате да отидете на пикник с гореща мацка или да отидете до магазина, за да напазарувате сурови пържоли?

Предпочитате да се приберете вкъщи с яко маце или да излезете с мъжка компания, за да хапнете сочни пържолки, пържени картофки и да се почерпите доволно алкохолно? 

За всички старателно написани и представени преди контролното домашни, получавате тлъсти полицейски бонуси. Ако се чудите какви са били домашните, то явно вече срокът за предаването им е изтекъл. Честито!

* За референции към "ланга-лунга ланга-лунга" - Комиците ;)

p.s.: Ако не отговорите на моето така любезно питане, то нека ви върви "само на задръствания и контролни"! 

p.p.s.: Тук ще намерите оригинала на моето питане на англ. език http://justpetya.wordpress.com/2013/10/07/a-hot-chick-or-a-juicy-steak/ (писано от мен, не съм го копирала от никъде - честна скаутска - имам свидетели, ако се наложи)...

Поздрави с пожелание за много сочни пържоли, приготвени от горещи мацки само по престилки,

Just Petya ... 

Men.bg: Добре, рядко отговаряме на писма, които пристигат извън работно време, но ти си изключението. Утре ще празнуваме рожден ден и е сигурно, че няма да се озовем в офиса. Обещаваме, че ще отговорим на всеки един твой въпрос и ще кажем, че сме имали колежки в офиса, но честотата на сменяните чорапи беше толкова рядка, че душиците не успяха да издържат на напрежението. Имаме и други колежки, с които не се виждаме, защото те ни мразят, а ние ги обичаме, но няма да забиваме в тази тема. Смятаме да отговорим на всички твои въпроси по ред на номерата. Надяваме се, че ще издържим изпита, защото искаме поне един отличен. 

1. Има една сериозна разлика между гледането и опитването. Гладната кокошка сънува просо, гладната мечка не играе хоро. Предпочитаме сочните пържоли, защото лятото е достатъчно наситено с мацки, които консумират сладолед. Ароматите винаги водят до локацията на пържолите!

2. Мъжете са много алчно племе! Ние не споделяме, ние заграбваме! Следователно ще вземем и мацката и пържолите. Приятелите да си намерят сами! 

3. Предпочитаме да отидем до магазина за пържоли и след това да вземем девойката за пикник. Ако имаме право само на един избор, тогава ще бъде мацка на пикник, която носи пържоли. Любовта на мъжа е позиционирана в дебелото черво! 

4. Този въпрос има доста куцаща стратегия. В него се скрива отговора. Ако излезем със стабилна мъжка компания, значи е сигурно, че ще се яде, пие и ще има прибиране с яка мацка. Случвало се е, а и е повече от ясно, че "Bros before hoes!".

P.S.: Надяваме се, че сега ще ни върви само на отпушвания и свободни?

P.P.S.: Не държим на свидетелите, но винаги можеш да пишеш на български, чужденците да се научат!

Поздрави от екипа с пожелание за много мъже, на които да правиш сочни пържоли, може и без престилките! 

Just Men.bg.

Изпращай своите истории, въпроси и открития за света на info@men.bg. Ние ще ти кажем всичко, от което имаш нужда, а и знаем кой ни предложи водка на последното фирмено парти!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Just Petya ...
30 октомври 2013 | 15:50

Пинизът при жената е хем да е hot, хем да осъзнава истинската същност на мъжа - желанието да си угажда (или да му се угажда)! :) Тогава идва пълното щастие! p.s. Отличен 5.75, Г-н главен редактор :P За пълно шест очаквам някоя секси снимка към статията! Но пък текстът компенсира отвсякъде, затова ... нека ви върви ... на най-доброто!

Just Petya ...
30 октомври 2013 | 15:47

Пинизът при жената е хем да е hot, хем да осъзнава истинската същност на мъжа - желанието да си угажда (или да му се угажда)! :) Тогава идва пълното щастие! p.s. Отличен 5.75, Г-н главен редактор :P За пълно шест очаквам някоя секси снимка към статията! Но пък текстът компенсира отвсякъде, затова ... нека ви върви ... на най-доброто!

Аптекаря
30 октомври 2013 | 13:33

Съгласен с редактора. Ама 'бсолютно !

мда
30 октомври 2013 | 01:26

Може и към мен? Аз първо хабя енергията после я консумирам. Ако си hot мога и без пържоли :D

мда
30 октомври 2013 | 01:23

Не го мисли зарязвай го! Щом предпочита пържоли пред тебе не е добре работата! Нали в това беше въпроса зададен недиректно? Сигурно е затлъстял вече а ти можеш да си намериш и по - добро! Бяяяяягаааайййй!

Печели Пари Онлайн
25 октомври 2013 | 20:34

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Фото Редактор
25 октомври 2013 | 19:15

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

Sir_Knieghf
25 октомври 2013 | 13:41

Ех,колеги какъв екзистенциален въпрос само - "Пържолата или мацката?"! Почти е равнозначен на "Да бъдеш или да не бъдеш":)... А може би е просто една актуализирана негова версия:D

lol
25 октомври 2013 | 12:31

Супер писмо :D

CM
25 октомври 2013 | 10:08

Gosh: само човек, който гледа турски сериали може да се изрази толкова неграмотно!

Gosh
25 октомври 2013 | 08:58

samo chovek koito gleda komicite moje da napishe takoa neshto ...