Audi, BMW и Mercedes-Benz с покупка за 3 милиарда

Ако ви е омръзнало от старите навигации, липсата на допълнителни карти и постоянната нужда от подобряване, тогава препоръчваме да се запознаете със следващите редове. BMW, Mercedes-Benz и Audi са решили, че е дошло времето за лишаването от компромиси. Трите компании са закупили фирмата HERE, която се притежаваше от Nokia.

Същата е отговорна и за някои от най-добрите и точни навигационни карти, които нямат нищо общо с Apple - няма нужда да разказваме за легендите. Причината за покупката не е свързана само с дигиталните карти на компанията, но и с осигуряването на пълна независимост, закупувайки една от най-добрите услуги на пазара. Трите компании се заклеват, че след покупката за 3 милиона долара, бъдещето им ще е много по-добро. Освен навигиране, Here ще пoмага на клиента с подобряването на безопасността им. До този момент става ясно, че от услугите на новата придобивка ще могат да се възползват 200 страни, които ще трябва да говорят само на 1 от 50-те езика, които ще бъдат поддържани! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
06 август 2015 | 13:17

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

...
06 август 2015 | 07:20

В заглавието 3 милиарда, после 3 милиона ...