Audi ще покоряват луната

Audi заявиха, че смятат да изпратят свой луноход до 2017 година на луната. Дузина инженери на Audi са обменили знания с немски учени, които участват в състезанието на Google Lunar X Prize. Победител ще бъде този отбор, който успее да измине една миля и съответно да изпрати снимки и видео. Audi заявяват, че техният Lunar Quattro е преминал сериозни тестове през последната година и са успели да настроят окачването, както и да намалят теглото.

Освен записването в историята като един от първите автомобилни производители, които ще се разходят по луната, немските инженери се надяват да получат по-детайлна информация относно издържливостта и поведението на някои елементи, които са използвани за изработката на лунохода им.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
11 декември 2016 | 17:19

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 52 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE