Ето защо трябва да посещавате лицензираните сервизи

Понякога е трудно да откриете правилният автомобилен сервиз, на когото да се доверите. Почти всеки човек може да сподели разочарованието си от определен гараж, както и от определен механик. Рекордът за най-глупаво постижение ще се падне на собственик на Audi S4, който решил да смени маслото. Собственикът се казва Майк и признал, че е видял сервиз, който предлага смяна на маслото за скромната сума от 49 долара за смяна на маслото със 100% синтетика на Valvoline и подмяна на масления филтър. Сделката определено си заслужава, имайки предвид високите цени на маслото.

Сделката била перфектна, маслото било хубаво и една смяна на маслото не може да затрудни никого, но само така си мислим. Колко време отнема смяната на маслото? 20-30 минути и максимум час, ако хванете механика в обедна почивка, но Майк е чакал 4 часа и накрая се е обадил в полицията. Защо? Оказало се, че хората не сменили маслото на двигателя, а маслото на скоростната кутия. Добрата новина е, че колата събрала почти литър към старото масло, което продължавало да седи в картера. 

Точно така, хората източили грешното масло и след това започнали да наливат масло в пълен картер. Вместо да свалят кората под двигателя, хората решили много добродушно да я срежат, защото не можели да си губят времето с демонтаж и монтаж. Добрата новина е, че сервизът е изпратил чек за 1400 долара, с които се надява, че ще покрие щетите. Ние напомняме, че трябва да откриете правилният сервиз, за да не страдате по-късно от резултатите!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
19 декември 2015 | 20:08

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg------------>ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE