Ferrari ще заплати сериозна сума за вредни емисии

Ако си мислите, че само Volkswagen е получил санкция за вредни емисии, тогава обърнете внимание на доклада на ЕС от миналата година. Още две компании ще трябва да заплатят глоби за изключително слабо представяне на теста и повишаването на средното количество въглероден диоксид на километър. ЕС настоява средното количество да бъде 119.5 грама (с почти 8% по-ниско от предишната година), а до 2020 година се очаква, че средните вредни емисии ще бъдат лимитирани до 95 грама на километър.

Ferrari и Aston Martin ще трябва да заплатят общо 500 000 евро за много по-високите нива. Италианската компания дължи около 410 760 евро, докато Aston Martin ще заплатят само 36 370 евро. Освен тези две компании, Opel, Ford и BMW са длъжни да подобрят своето средно ниво за период от следващите 5 години. Най-добрата и добре развиваща се компания е Peugeout със 104 г на километър, следвани от Citroen и Renault - всяка от двете компании е със среден разход от 106 грама на километър. Toyota също получава адмирации за своите 108 грама. Рекордьори са Jaguar Land Rover с средна емисия от 164 грама. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
23 декември 2016 | 20:53

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 52 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE