Карай трезво

"ЗАГОРКА" АД продължават своята кампания "КАРАЙ ТРЕЗВО". Тяхната инициатива е да напомнят на шофьорите, че управлението на автомобил в нетрезво състояние е опасно и рисковано. Тяхната задача е да напомнят постоянно на шофьорите да бъдат по-отговорни и толерантни на пътя. С мотото на кампанията „ЗАГОРКА“ напомня, че всеки път, когато заставаме зад волана, държим съдбата в свои ръце. Понякога едно нетрезво решение може да коства много – нашият живот или на околните, затова призивът, който отправя към обществото е: „Бъдете отговорни на пътя, КАРАЙТЕ ТРЕЗВО!, защото отговорното отношение може да означава спасен живот“. Виж какво друго предстои. 

Съвсем скоро ще започне раздаването на информационни материали от Пътна Полиция на всеки стопиран за проверка шофьор

При получаването на всяка нова издадена шофьорска книжка, водачите също ще получават подобни инструкционни материали – прилагам примерна в мейла си.

Покрай кампанията са реализирани специaлни „зелени графити“ на тротоарите на популярни локации и пред заведения – графитите са зелени, защото използват екологично чиста боя, без никакви химически примеси.

Това е най-екологично чистия метод за комуникация, които се използват в момента по света. Боята се разгражда в рамките на 2-3 месеца. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
1
14 септември 2015 | 23:31

1

1
14 септември 2015 | 23:29

1

1
03 юни 2015 | 14:12

1

фото редактор
25 септември 2013 | 14:40

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!