КАТ започва да глобява всичко, което мърда

Чувствате ли се така, сякаш не плащате достатъчно на КАТ? Смятате ли, че най-накрая и вашите пътници трябва да започнат да страдат? Това е възможно с лятната промоция на катаджии, които предлагат глоби не само на вас, но и на спътниците. Ако карате по магистралата, власт имащите ще могат спокойно да ви спират и след това да правят обстойна проверка на Вас, жената, децата, тъщата, кучето, планктона върху колата и някоя друга бактерия. По този начин е гарантирано, че ако любимите куриери са успели да ви пропуснат, катаджиите ще започнат на място да издават фишове, защото имат таблети. Това означава, че освен скролене във фейсбук и гледане на телевизия, господата ще изпълняват функцията и на съдии, които ще издават последната присъда. Предлагаме на КАТ да започне да въвежда и глоба "Изряден шофьор", да сваля номерата на всяка кола, в която се вози пътник с провинения и най-добре ще е да помисли за снайпери, които да стрелят по бързите шофьори. Редно е да се сложи край на рекет... войната по пътищата и с тези мерки ще е гарантирано. Само един път и полицаите да минат обучението за работа с таблет! Следващата фаза ще бъде спирането на велосипедисти, ролкови кънки, тротинетки и хвърчила - дроновете летят твърде високо!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Кънчо
06 юли 2017 | 01:27

И тъй да почнем днес романа героят вече е пред нас. Без етикети и покани представям ви го просто аз. Това е Кънчо Путкодеров балкански син, корав и як. Едва ли друг ще се намери такъв герой, такъв юнак. Една ли вечер е издебнал в легло вдовица млада той? И колко путки е поебнал те нямат чет, те нямат брой! А падне ли му крехка путка напада флангово и в тил и може за една минутка да я направи на пестил. Разбира се тук трябва чуство, понякога и лицемерен плач Ебнята също е изкуство, не всеки е добър ебач Но той бе с отличен опит гордееше се тайно с туй че вред в Америка, Европа прослави българския хуй. Каква злочеста орисия от малък кръгъл бе сирак Години дълги в немотия живя при чичо си чирак А чичо му макар безчестен търговец и лихвар богат в ебнята майстор бе известен на всички курви бе познат Видя той скоро, че младежът израстна повече на хуй и каза му: За поле нежен безчестна работа е туй! Ти имаш бъдеще голямо напразно време на губи С такъв хуй други в село няма върви след мене и еби! С една вдовица той го свърза наеба Кънчо още три и неговата слава бързо сърцата женски покори За него питаха по-често очакваха го всеки ден и своя чичо той измести като опасен конкурент Накрай ядося се лихваря от злоба свиваше юмрук Намери повод да се скара: - върви си, махай се оттук! И тръгна той, без дом заскита преброди градове, села навред го чакаха жените и всяка викаше - Ела! Така прекара две години изпече своя занаят След туй за Франция замина късмет да дири в тоя свят.

Българин
05 юли 2017 | 13:25

Поредната тъпотия,дали от вас дето го пишете,или от тези дето ще го направят ще поживеем и ще видим, само да сме живи и здрави.Господ да е с нас,пази Боже от тъпанари.

05 юли 2017 | 12:44

уя ми мърда - глобете бе КАТ