Lamborghini Aventador

Има много хора, които искат да си купят суперавтомобил, но банковата им сметка не го позволява. През годините си виждал реплики на Bugatti, Ferrari и много други, но рекордьорите по строене на копия се намират в Китай. Там ще откриеш и човека, който превърна своя Hyundai Coupe в истински Aventador. Всичко е постигнато благодарение на сериозният бодикит.

Возилото е с поставен стикер "Продава се", за да се провери реалната цена на репликата. Престоят на колата по улицата е около 20 минути, преди властите да я вдигнат. Автомобилът е иззет от собственика за това, че е нелегална имитация, автомобилът останал без регистрационни номера и всички модификация не са законни. Собственикът трябва да се сбогува с 800 юана и 12 точки от талона.

Запомни, че подобни модификации не са разрешени, без изричното разрешение от фирмата-производител и фирмата, която притежава правата за модифициране и използване на авторското право. Такава промяна може да ти коства загубата на автомобила.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
27 септември 2013 | 15:36

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e . o v o . b g

фото редактор
26 септември 2013 | 10:52

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!