Мъж изненадва жителите на Амстердам с картонен тунинг

Макс Сиедентопф е един доста забавен човек с изключително чувство за хумор. Неговата основна задача е да изненада собствениците на автомобили, работейки през нощта върху тях. Какво точно прави? Макс е известен като картоненият тунинг майстор. Мераклията най-често избира коли по улиците на Амстердам, които да "тунингова". 

Човекът понякога изработва броните у дома си, а друг път ги прави на място, но не му трябва нищо друго освен малко повече картон, тиксо и ножичка. За кратък период от време, майсторът успява да постави брони, спойлери, прагове и дори светлини. Според него, тунинг изпълнението е направено по лиценз на "Бързи и яростни", поне така твърди Макс. Разбира се, искрено се надяваме, че собствениците са смели на тунинга, вместо да се ядосват, все пак получават визита от картонения майстор!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
21 декември 2015 | 18:44

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg------------>ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE