Pimp My Ride е бил удар под пояса

Ето и една интересна новина, която определено би впечатлила аудиторията или поне тези, които наистина са вярвали в магията на киното и телевизията. Спомняте ли си прекрасното предаване Pimp My Ride, където Xzibit идваше да вземе разбитото возило и веднага го превръщаше в автомобилно бижу? Парите летяха с любезното съдействие на MTV, а някое добро човече можеше да се порадва на хубава кола, с която да не прилича на герой от филма Mad Max. Изминаха доста години от последния епизод и сме сигурни, че шоуто може да Ви липсва - все пак беше истинската мечта. Хората от Huffingtonpost са успели да се свържат с трима участници в шоуто, които са споделили истината за предаването и трябва да признаем, че изобщо не е било цветя и рози. Запознайте се с това, което се случва зад кулисите. 

Тунингът е само за пред камерите

В много от случаите, автомобилите наистина приличат на шедьовър, докато не разберете, че хубавите ъпгрейди бързо изчезват и се демонтират, когато предаването приключи. Джъстин спечелил шанса си да получи тунинг на своята Toyota Rav 4. Колата наистина била в окаяно състояние, но за шоуто била допълнително наказана, превръщайки хората от гаража в истински възкресители. М-да, те чупят колата Ви, за да може да изглеждате като по-голям страдалец. 

Джъстин получил специален мини бар за шампанско, както и възможност да се наслади на домашно кино от прожектор на предния капак. След края на шоуто, екстрите били демонтирани, защото никой не искал предаването да изглежда така, сякаш предразполага шофьорите да употребяват алкохол. Киното заминало, защото не било безопасно за него. Красивите джанти често се демонтират, защото изглеждат добре за пред камерите, но хората мислят за Вас и монтират много по-малки и всекидневни, с които да имате по-малко ядове. Колко благородно от тяхна страна! 

Някои екстри са били поставяни, но без дори да е трябвало да работят и бързо са сваляни след края на шоуто. Такава е историята с екраните, компютрите и много други. Сет Мартино споделя в Reddit, че неговата кола не е била нещо по-различно от полирано лайно. Човекът получава като екстра gullwing врати, които също са демонтирани. Когато проблемите започнали да стават много Mad Mike отивал да помага, но това се случвало само при сериозните дефекти, а в останалите случаи изобщо не се занимавал. 

Щастливите хора

Истината е, че са твърде малко. Джейк Глейзър споделил, че си тръгнал от сервиза с повече проблеми, отколкото е имал, преди да започне предаването. Той се разделил с колата точно след месец, а новият собственик му споделил, че трябвало да сменя двигателя. Неговият Buick останал без ауспух, но хората поставили фалшив за снимките. Автомобилът не можел да се движи много лесно, след като теглото на колата се повишило драстично и всяка дупка се усещала като пропадане в бездна.

Какво не е било нагласено?

Очевидно всичко е било нагласено, защото MTV не можели да си позволят грешки. Те извиквали участниците, наемали жилище и поставяли този, който щял да се срещне с Xzibit. Всяка радост и емоция е презаснемана над сто пъти, докато се получи сцената, а в някои моменти наистина се е налагало да има сериозно старание от участника. 

Повечето коли прекарвали по 6-7 месеца в гаража, преди да бъдат върнати на собствениците и много от тях трябвало да използват коли под наем. MTV плащали за първите няколко месеца, а след това всичко излиза от джоба на главния герой. 

Историята на живота Ви също се променя, за да се вдигне рейтинга. Някои хора трябвало да казват, че жените не ги обичат, защото колата им е грозна или, че са тотални издънки на природата и само колата можела да ги спаси. 

Сет Мартино запазил своята кола и я харесва, но само след като трябвало да плати около 1700 долара, за да бъде поправен двигателя. 

Джейк Глейзър се разделил с колата срещу 18 000 долара, което е печалба, след като я купил само за 500 долара. 

Джъстин Деренджър запазил своята Toyota, продължил да я тунингова, инвестирайки около 20 000 долара. Колата му печелила доста награди и един просто се запалила. 

Понякога наистина е тъжно, когато разберете, че едно хубаво предаване е било доста сериозна измислица!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
02 март 2015 | 18:09

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ С 57000 ПОСЕЩЕНИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ МУ СТРАНИЦИ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g