Прекарваме по 4,3 години в задръстването

Животът зад волана може да бъде приятен, след като мъжът обича своята кола повече от всичко. Зад волана се наслаждаваш на приятна музика, спокойствие и безкрайни пътища, които винаги водят в някаква посока. Кратко проучване показва, че един мъж прекарва около 4.3 години зад волана в задръстването. Подозираме, че у дома това време може да е много по-дълго, след като някои умни глави изчакаха зимата, за да се сетят, че могат да се правят ремонти в столицата, гарантирайки всички удобства от живота и приятното чувство на отлетяло ценно гориво. 

Какво друго правим, освен жалките опити да достигнем бързо до работното място? За тези 4.3 години, шофьорът ще заспи около 38 пъти, чакайки светофара най-накрая да го пусне. Краят на света беше насрочен за 2012 година и приятели в Москва разказваха, че при тях щял да се забави, защото те изкарали няколко дни в задръстването и се молели най-накрая да могат да се приберат у дома. 

Романтиците ще са целунали жената поне 680 пъти. Задръстване в по-късните часове може да гарантира и други демонстрации на чувства. 

Около 5520 пъти ще се скара на децата. Цифрата изобщо не е преувеличена, след като бъдещото поколение е толкова разглезено, че родителите запазват ред за нов iPhone, преди да е пуснат на пазара. 

Искаме да напомним на всички шофьори, че колата може да е форма на уединение, но все пак има прозорци, през които се вижда. Казваме това, защото около 30 000 пъти, шофьорът ще си бръкне в носа. 

За тези години, водачите ще заредят автомобилите си над 2000 пъти. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!