Senner си играе с Audi

Германия е синоним за производството на качествени автомобили. През последните години сме виждали повече красиви модели от италианската автомобилна индустрия. Сега ти представяме новият Audi A5, който ще получи пълна спортна промяна. Той е разработка на Senner.

Фирмата е обърнала внимание на този модел, за да го превърнат в сериозен претендент пред останалите. Инженерите предлагат три нива за сваляне на окачването (ако си фен на много ниските коли). Спортни седалки, спортен волан, олекотени елементи по шасито и още много други екстри, които са само в полза на двигателя.

Нещо интересно, което хората предлагат е гледането на DVD, докато автомобилът е в движение, но все пак препоръчват да оставиш филмите на пътника до теб. Ти ще бъдеш зает с управлението на звяра под капака. 

Изпускателната система е изцяло променена, хората са препрограмирали ECU-то, поставили са система Injen cold-air и са успели да достигнат мощност от 440 конски сили. Sennen не искат да споделят информация около двигателя, но ще те лишат от ограничителя, който не позволяваше на двигателя да превишава скорост от 250 км/ч. Можеш да закупиш първия автомобил на стойност от 88 000 долара.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
02 октомври 2013 | 19:38

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

фото редактор
02 октомври 2013 | 12:59

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!