Собственик продава микробус с полтъргайст

Свръхестествените сили могат да се проявяват навсякъде и често да причиняват сериозни психични разстройства на жертвите. Историите за духове, полтъргайсти и дори за видения, са достатъчно, за да се превърнат в много успешен бизнес. Пол Фрайдей не е търсел точно начин да стане известен, но споделя пред медиите, че неговият микробус е бил обсебен от духове, които са се опитвали да го убият. 54-годишният мъж заявява, че ще даде своя микробус за скрап, за да може да се отърве от жестоките демони. Пол има почистваща компания и обикновено поема адреси за почистване заедно със своя персонал.

Аномалиите започнали да се случват, когато спирачките започнали да отказват и всеки път запалвал буса си с един галон по-малко гориво от предната вечер. Първата проява на демонични сили се случила, когато собственикът закупил нов генератор, който се счупил на следващия ден. Сервизът, който се занимавал с гаранцията, споделил, че няма нито един здрав кабел и всички са били скъсани. Пол посетил сервиза още няколко пъти и едва тогава един от техниците заявява, че трябва да са намесени висшите сили. Пол използвал услугите на екзорсист няколко пъти за дома си и вярва, че сега неговият ван е обладан.

Превозното средство се озовала в eBay за продажба, но на следващия ден се оказало, че е без под и практически остава непродаваемо, но не и неуязвимо. Пресата успяла да сложи край на вана, както и на демоните, но самият собственик все още смята, че е обладан и издирва екзорсист, който да му помогне.

Господа, винаги можете да прочетете "Кристин" на Стивън Кинг и да разберете, че такива истории изобщо не са шега.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
1
14 септември 2015 | 23:27

1