Стани водещ на Top Gear

Крис Еванс не губи време и веднага се зае със спечелването на гневната аудитория, която е готова да го изгори жив, ако не успее да се справи с тежката задача. Новият водещ трябва бързо да запълни празните места и да формира великолепна телевизионна тройка, която да води едно от най-успешните предавания, ала до този момент е доста сложно занимание. Неговата нова идея е допаднала много на директорите на BBC, които заедно с него провеждат конкурс за втори и трети водещ сред огромната публика.

Желаещите трябва да запишат себе си в 30-секундно видео, представяйки себе си и обяснявайки защо искат да водят най-гледаното предаване на света - сякаш има нужда от обяснения, ала това е друга тема. След като се съберат всички молби, Еванс и компания ще отсеят материала и ще се свържат за лично интервю с одобрените. Водещият няма абсолютно никакви критерии и е не се интересува от години и пол на кандидатите. Единственото строго изискване е да изпитвате онази съвършена любов към автомобилите, която може да изпитва само почитател на това предаване! Целият екип се надява, че Еванс ще може да оправдае доверието на публиката и няма да развали предаването, ала все още нищо не е толкова сигурно.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Darnesha
13 май 2016 | 19:17

love love LOVE. Every single shot is gorgeous, and I am absolutely adoring all of the beautiful details, food, sudgrunrinos and the glowing happy people. Bravo to you, and to Amalie and Eric’s gorgeous day!