Subaru подобрява системите за сигурност

Subaru обяви, че ще започне да подобрява версията на EyeSight мониторинг програмата си. Тя е създадена, за да подобри качеството и безопасността на пътя. Целта на системата е да избегне сблъсъка или да намали силата на удара, когато първото е невъзможно. Точно по тази причина, Subaru поставя стерео камера, която ще подобри точността на возилата и шанса им да разпознават всичко с 40% по-добре.

Камерата вече може да разпознава цветове, да вижда светлините от стоповете на другите автомобили и да разпознава светофара, когато свети червена светлина. Системата проверява дали лентата е свободна, когато решиш да се престрояваш, а и може да ти помогне да запазиш правилната траектория, когато започнеш да я напускаш при разсейване и други подобни фактори. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
08 октомври 2013 | 18:40

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

фото редактор
08 октомври 2013 | 11:11

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!