Този автомобил струва 12 000 евро

Наскоро германци от амбициозната фирма Sono си поставиха за цел да създадат електромобил, който да притежава „идеалния“ набор от качества, необходими на потребителя. На първо място, колата трябва да бъде компактна. Второ, да използва максимално възообновяеми източници на енергия.

Трето, да е екологично чиста. И не на последно място по важност – да не е скъпа. Компактността е постигната с помощта на корпус тип вагон и формула за настаняване 3+3. В качеството си на възобновяем източник на енергия е използвано слънцето. На покрива са инсталирани слънчеви панели с площ 7.5 кв. метра. Те постоянно зареждат акумулатора. Еко чистотата е постигната по пътя на използването на вагонни панели и детайли от интериора от преработени материали. Мъхът в салона пък функционира като филтър.

Прочети още тук!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
21 септември 2016 | 19:23

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 49 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE