1000 паунда глоба за среден пръст на пътя

Шофирането е специално преживяване, в което мнозина виждат поезия в движение, духовно израстване и още много други. За жалост, лирическата душа често става жертва на различни индианци на пътя, които не просто развалят удоволствието от пътуването, но дори са способни да причинят задръствания, превръщат се в заплаха на пътя и генерално допринасят за катастрофите. Агресията по пътя често се корени в работното място, както и невъзможността да стигнете на време и да изпълните различните ангажименти. Един от най-честите примери за агресия и нерви е фактът, че някой Ви очаква, направил е планове за вечерта и смята, че не разполагате с автомобил, както останалите 2 милиона души, а с телепорт. Ето защо някои философи казват, че понякога е много по-добре да имате студена вечеря, отколкото студена жена в леглото. Времевите ограничители често се превръщат в изключителна трагедия, особено след като не сте стигнали на време за рождения ден на тъщата. Така започва агресията на пътя, раздаването на пръсти и всякакви други впечатляващи проблеми.

Осъзнавайки корена на проблема, английските власти са решили да превъзпитат джигитите на пътя и да ги запознаят с християнския моторизъм, както и с драконовите глоби. Господата са решили да санкционират всеки, който започне да псува, да показва средни пръсти и да се държи неадекватно на пътя, с максималната глоба от 1000 паунда. Наказанието ще е за непристойно поведение, предтекст за загуба на контрол, защото очевидно не държи волана с две ръце, както е по предписание. Агресорите пък, които смятат, че мотористите са идиоти и правят всичко възможно да ги съборят от превозното средство, автоматично стартират от 3000 паунда и възможност за съд. Подобни закони в България нямат почва и ще доведат обществото до масова депресия, от друга страна е сигурно, че много бързо ще се изплати външния дълг и на финала е сигурно, че ще караме велосипеди, защото те имат по-специално отношение на пътя.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!