20 неща, които да не правите на 30

Все още сте в своите 30 години и не ви се мисли за старостта. Нещата, които правите днес обаче, имат много по-голямо значение за бъднините ви, отколкото предполагате. Вижте 20 неща, които трябва да спрете да правите, докато сте на 30 години, за да е по-добър животът, когато сте на 50.

1. Не пушете: 

Не е нужно да обясняваме защо трябва да спрете да пушите – на всички е ясно, че цигарите съсипват здравето. Така че, ако искате да избегнете сериозни здравословни проблеми, сред които и рак, на по-зряла възраст, сега е моментът да помислите за това. 

2. Спрете да ядете боклуци: 

Можете да направите много пари в 20-те години, 30-те години, 40-те, 50-те, 90-те си години и да пробвате да си купите целия свят, но едно нещо не можете да си купите – здраве. Така че се откажете от заведенията за бързо хранене и вредните боклуци, които слагате на масата, и инвестирайте в здравословна храна – така инвестирате в здравето си. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
21 април 2015 | 22:39

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

СтегнЕте се малко...
20 април 2015 | 21:02

Мда, съгласен, писна ми с тия "Вижте останалите тук" простотии....

Johnny GGMU
20 април 2015 | 20:30

Аз идвам тук да чета вашите статии, а не да търся препрадки за други сайтове, ако продължавате така може и да спра да влизам, само споменавам...