Английските учени: Светът е една съвършена холограма

Изследователи от университета в Саутхемптън в колаборация със своите колеги от Канада и Италия твърдят, че нашият свят не е нищо повече от сложна холограма. Заключението е направено от група астрофизици, които разглеждали разминаванията в космическия фон и сиянието след големия взрив. Тяхното твърдение е, че нашият свят може да е една върховна илюзия и дори са готови да покажат доказателства, както и твърдения, че съществува холограмна вселена. 

Същата идея се появява за първи път през 90-те години на миналия век, където учените подозират, че нашата 3D реалност се позиционира на 2D равнина и притежава граници. Костас Скендерис е професор по математически науки в университета в Саутхемптън и твърди, че всичко видяно, чуто и почувствано се случва в три измерения, докато усещането за времето произлиза в плоска 2-измерна равнина. Ето защо идеята за 3-измерна холограма върху 2-измерна равнина е най-близка до представата за света. Най-доброто определение е да гледаме 3D филм в киното, забелязваме дълбочината на картината, можем да определим разстоянието, но самият филм се прожектира върху 2-измерна повърхност. 

В резултат на тези научни доказателства, препоръчваме на аудиторията да спре да се вживява толкова, важното е питието да бъде 3D, а тъщата може да я приемем и в 2D форма. Някой да има валяк? 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!