Ариана пусна 200 кг риба в язовир „Дъбника"

Зарибяването край Враца е част от кампанията "Пролетно зарибяване" и националната промоция на марката за новата ring-pull капачка.

 

Двеста килограма риба бяха пуснати в язовир „Дъбника" край Варна. Акцията е част от кампанията „Пролетно зарибяване", която Ариана стартира от средата на април и включва зарибяване на 8 водоема във всички региони на България.


Паралелно с кампанията българската марка бира започва и промоция в магазини и заведения на територията на цялата страна. Тъй като риболовът в този период е забранен, Ариана предлага алтернатива. В

 

Всеки закупил бутилка бира може да улови един от подаръците - джобно ножче, тениска, шапка, чаша или бутилка бира. От средата на месец април до средата на юни, потребителите на висококачествената Ариана могат да посрещнат атрактивните бусове на марката, които ще гостуват в над 30 града в цялата страна.


В акцията на Ариана "Пролетно зарибяване", вдъхновена от националната промоция на марката, журналисти и официални гости, сред които г-н Петър Иванов, Нач. на отдел в ТЗ на ИАРА - Враца, Мая Анчина, Управител Напоителни системи - Враца, Иван Михайлов, Директор Горско стопанство Враца участваха в зарибяването на язовир „Дъбника" край Враца.

 

С помощта на представители на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) те пуснаха във водата 200 килограма шарани и други растителноядни риби. Всеки участник в процеса по зарибяване получи сертификат от организаторите, а ИАРА официално връчи на Ариана Протокол за зарибяване, съгласно чл. 52 от Закона за рибарството и аквакултурите (ЗРА).


Българската марка бира се включва в тазгодишното зарибяване на територията на страната като по този начин подкрепя възстановяването и опазването на биологичното равновесие и обогатяване на рибното разнообразие във водните екосистеми. Зарибяването във всеки водоем се извършва с изключителното съдействие на Изпълнителната агенция по риболов и аквакултури (ИАРА).


Кампанията „Пролетно зарибяване" се извършва с изключителната медийната подкрепа на вестник „24 часа", БГ Радио, вестник „Рибар" и списание „Лов и риболов".

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!