Австрийските семейства се въоръжават

Дали сега е дошло времето да се сдобиете с оръжие? Австрийците вече отчитат повишен интерес към покупката на малокалибрени и далекобойни ловни пушки, както и лютив спрей. Австрия е приютила около 200 000 бежанци и точно това кара много от хората да помислят за своята безопасност. Повечето от тях се озовават в гетата и престъпните квартали на страната.

След като Австрийското правителство показва, че през 2014 година всяко трето престъпление е извършено от чужденец. Повечето семейства дори са готови да се сдобият и с куче-пазач, защото то може да ги уведоми, ако някой непознат е решил да мине през дома им. През август се оказало, че само 10 човека във Виена са закупи огнестрелно оръжие за самозащита. През октомври вече били стотици. Около 60% от жителите на столицата са споделили, че не се чувстват защитени от властите и имат нужда от допълнителна протекция.

Сред клиентите били открити и полицаи, които искали да притежават още един пистолет за дома. Собствениците на оръжие признават, че вече има около един месец изчакване за покупката на оръжие, след като почти всичко било резервирано и дори и Glock пистолетите, които се произвеждат в Австрия, са изчерпани. Редно ли е въоръжаването на мирното население или смятате, че оръжията няма да доведат до нищо добро? Споделете вашето мнение в коментарите!  

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
05 декември 2015 | 20:04

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g