Баннатите филми - Част 1

Има много филми, които не са подходящи за определена възраст. Това не означава, че не се гледат. Оказва се, че списъкът е доста дълъг и забранените кадри все пак успяват да стигнат до аудиторията. Можеш да откриеш и критици, които смятат, че това е истинското кино. Виж част от черните овце, които не успяха да стигнат до Холивуд.

1. Dorlita in The Passion Dance

Филмът се появява през 1894 година и е първият, който получава бан завинаги от киното. Още по-забавното е, че получава номинацията преди Холивуд да отвори врати. Ню Джърси го забраняват със закон и можеш да го осъдиш. Не успяхме да го намерим, но щом е забранен, няма да го гледаме.
 

2. Reservoir Dogs

Тарантино може да бъде гений зад камерата, но е срещнал доста сериозна опозиция за тази лента. Англичаните цензурират голяма част от филма, преди да се появи на видео касета. Точно така, едно време имаше видеотеки, видео, видео касети и порното на Памела Андерсън. На по-късен етап се забранява и издаването на видео, което кара хората да го гледат на кино.
 

3. Тексаското клане

Разбира се, че не можеш да пропуснеш филм на ужасите. Чичо Томас имаше доста добра резачка и режисьорите спечелиха доста пари от цялата работа, но първият филм от 1974 година е нещо доста жестоко. Звукът е отвратителен натрапчив, актрисите крещят като истерички, а гуменото лице на Томи е най-грозното нещо, което може да видиш, а все пак си виждал Хуйчин! Номинация за бан идва от Бразилия, Ирландия, Сингапур, Германия и това е факт за цели 25 години.

4. The Tin Drum

Тънкото барабанче е черна комедия, в която 11-годишен се опитва да влезе в леглото с 16-годишна. Дори успява, но канадците никога не разбират за този филм. Властите събирали всички копия на филма и дори осъдили разпространителите. Бързо към piratebay!
 

5. Human Centipede 2

Американците може да са много либерални, но в този случай са решили, че това е доста грозен филм. През 2011 година, лентата трябва да се цензурира доста сериозно. Това не било достатъчно за Великобритания и Австралия, които дори отказали да излъчват този филм. Забраната не идва по молба на режисьори, а на самите зрители.

6. Гротеската

Името трябва да говори достатъчно, но историята е римейк на японски филм на ужасите. Главният герой отвлича млада влюбена двойка и се гаври с тях, докато не ги убива за финал. Всички критици казват, че това е филм, който е създаден за задоволяване на садисти. Можеш да се увериш в цели 73 минути. Определено е гаден сниф филм!

7. Животът на Браян

През 1979 година се ражда и първият опит за "Страшен филм". Историята проследява събитията на човек, който се приковава на кръста, за да изкупи грехове на хората. Не, той не е Иисус, а Браян. Властите са го объркали и цялата история може да бъде много забавна, но 30-годишната забрана се вдига съвсем скоро, за да можеш да се посмееш.


8. Faces of Death

Така се наричат мъжете, които виждат жена в цикъл. През 1978 година се ражда идеята за филмиране на тази версия. Около 40 държави поставят забрана за този филм. Псевдодокументалният филм показва доста реални и фабрикувани сцени. Всичко е изключително натурално и можеш да видиш пръснати мозъци и още куп други сцени, които ще зарадват студентите по анатомия. Филмът печели 40 милиона долара печалба, но остава на рафта в киното за цели 20 години.

9. Розовите Фламингота

О, да! Филмът, който има нещо много сбъркано. Започваме от закуската - кучешки екскременти. Продължаваме с истински полов контакт и завършваме с пеещи ануси. Телата на актьори и актриси са голи, грозни и някой дори е пуснал пилета, които да гледат. Филмът получава 25-годишна забрана. Хората имат проблеми и в киното.

10. Екзорсистът

Доста грозен филм, който не искаш да гледаш. Няма да докажеш нищо с него, а само ще прецакаш психиката си. Да не забравяме, че е правен по действителен случай и духовник влиза в затвора, защото убива детето. Филмът е по-натурален и ще гледаш повръщано, ампутации, псувни и още много натурални кадри, които отказват аудиторията. Филмът печели 441 милиона долара и с това доказваме, че светът е доста извратен. Англичаните не го пускат цели 15 години.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Manuel
08 август 2013 | 01:17

This is what we need - an insight to make evnyoree think

!
11 декември 2012 | 08:43

Съгласен съм с Обелския - Сръбски филм е най-отвращаващото нещо, което може да се дръпне от нета. Смях се като ми казаха, че няма да го издържа, но после бях в потрес. Това не може да го създаде нормален човек. Пълна психопатщина...

Belladona
11 декември 2012 | 02:13

Книгата (и филмът) е "Тенекиеният барабан"... Много болен сюжет!

Обелския
10 декември 2012 | 23:03

Начи най-долния и брутален филм е С'ръбски филм

Octopuss
10 декември 2012 | 12:47

Какво? Екзорсистът? Това е класика в ужасите. Истински, страшен и неподправен за мен. Един велик филм. Глупаво общество...

кс
10 декември 2012 | 12:32

може би в част 2 ????

кс
10 декември 2012 | 12:32

ок, но забравяте канибал холокост