Барът на Батман се намира в Тайланд

Батман може да е героят за Готъм, но неговият нощен клуб не може да се зарадва на същата съдба. Заведението затваря врати през 1994-а година в Банкок, Тайланд и доста дълго време събира западни туристи, които искат да опитат всички страни на нощния живот. Само след 18 месеца започват проблемите и се оказва, че героят на Готъм трябва да се откаже от частния бизнес, защото се разпространявали наркотици и се предлага алкохол на малолетни.

Американският фотограф Дакс Уард все пак намира време, за да покаже в какво се превръщат изоставените заведения като това. Преди много години е светел и сигналът на Батман, за да привлича клиенти, но сега всички 6 етажа са абсолютно изоставени и покрити с графити. Имотът и сградата остават собственост на местна банка, но същата признава, че никой не е проявил интерес. Дакс е заявил, че няма да прави нощни снимки, защото това място го побърква и самият той се страхува за личната си безопасност. 

Снимки: Дакс Уард/Barcroft Images

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
07 ноември 2016 | 19:25

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE