Баща отказал лекарска помощ и предпочел да се моли за здраве

Когато здравословното състояние започне да се влошава, обикновеният човек трябва да избира между медицината и религията. За жалост все още има хора, чиято вяра в молитвата ще премахне всички болки. Оказва се, че това не се е случило с дъщерята на Джордж Ландъл, защото колкото и вярваща да е била, медицинската помощ просто не дошла. Причината? Религията на татко не признава подобни човешки намеси. И вместо да намери подходящ лекар, Джордж се молил, но вместо подобрение на дъщеря му, сега ще получи 20-годишна присъда за убийство втора степен. 

Съпругата също вярвала, че всички болести са дяволски деяние и вместо да потърси лекарска помощ, тя хранила детето само със своята кърма и разбира се му давала вода. Две седмици по-късно занесли безжизненото тяло на детето и се опитали да кажат, че преди малко дъщеричката им е спряла да диша. По-късно се оказало, че същото няма никакви документи, не е получило лекарска помощ още в началото, а и всеки нормален човек разбира в болницата, че детето не трябва да получава вода до 6-месечна възраст, защото залагат на майчината си кърма за набавянето на всичко необходимо. Съпругата ще получи 10 години затвор за съучастничество. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
72
31 август 2016 | 15:18

"детето не трябва да получава вода до 6-месечна възраст, защото залагат на майчината си кърма за набавянето на всичко необходимо". По - голяма глупост отдавна не сте писали. Днеска чупите рекорда на тъпомера.