Бункерът на Садам струва 50 милиона паунда

Всеки човек има своите творчески заложби, но понякога не ги открива, преди да формира характера си, или не стане жертва на родителските желания. Има доста хора, които не са успели да оформят талантите си, преследвайки амбициите на родителите си. 

Разбира се, ако семейството се занимава с производство на музикални инструменти, тогава имаме страст, която никога не ги напуска. Същото е валидно и за производителите на бункери. Бункерите са били доста актуални по време на всяка война и евентуалните заплахи за такава. Редица американци са решили да обзаведат дома си с убежище, когато атомните бомби на руснаците започнат да падат. В историята има няколко бункера, които могат да се похвалят с особен фокус.

Хитлеровото убежище е било основна цел на съюзниците, а укритието на Садам Хюсеин също може да се похвали с подобна слава. Какво е общото между двата? Построени са от една и съща фамилия. Бункерът на Хитлер е построен от жена, а две поколения по-късно е завършен и този на Хюсеин, но от внучката. 

Техните продукти очевидно работят достатъчно добре, защото нито един от двата не е бил дори одраскан по време на военните действия. Бомбите са падали, върху земната повърхност, докато диктаторите са се радвали на спокойствие под земята. Освен това не са живели особено мизерно, защото са разполага с цели 1 800 квадратни метра. Производството на подобен бункер изисква тонове бетон, които заблуждавали всяка умна ракета. 

Ако си диктатор, който се притеснява от предстояща американска демокрация, потърси дизайнерката на това малко и скромно убежище, което никога няма да те предаде, но не трябва да го строиш под замъка си, подозрително е! Цената му е 50 милиона паунда.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!