Чорапи без аромати

Винаги сме знаели, че науката ще помогне за решаването на основните човешки трагедии. И сме благодарни на хората, които намират малко време за подобряване на живота, докато си почиват от основната им мисия - откриването на лекарства за милионите болести, които отнемат живота ни. Японски учени са успели да изобретят чорапи, които завинаги ще ни спестят унижението от краката, които ухаят на козе сирене.

Чорапите елиминират всички аромати и са изобретени от специални washi фибри - същите се използват в традиционната японска хартия, която имала антисептични качества. Този метод изобщо не е нов, защото японците използвали същата хартия, за да изграждат летните си кимона. Същите имат UV-защита, улавят влагата, намаляват риска от поява на гъбички и подобряват значително хигиената на краката. За изработката са използвани и други тъкани, защото хартията била твърде груба, но в комбинация с други леки платове - чорапът бил завършен. Японските анти-ароматни чорапи ще струват около 16 паунда - скъпо удоволствие, но пък полезно. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
15 ноември 2015 | 16:32

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g