Човек на инвалидна пенсия вдига скутер с тегло от 117 килограма

Хората с инвалидни пенсии все по-често ще бъдат залавяни от инспектори, след като се оказва, че измамите са зачестили. В Англия е доста срещана практика, след като човек може да получава сумата от 1,340 паунда на месец, но приказката приключва, когато инспекторите ви видят да носите скутер с тегло от 117 килограма. Такава е историята на Гуинфор Джоунс, който заявява, че е претърпял шест сърдечни удара, инсулт, бъбречна криза и освен това не може да стои дълго време изправен в следствие на горните заболявания. Г-н Джоунс ясно заявил, че не е в кондиция да работи и да извършва всякакви физически активни дейности и по тази причина подал молба за покупката на скутер, с който да се предвижва лесно из града. Единственият проблем дошъл, когато хората от "The Sun" са го снимали да качва чудото по стълбите, въпреки заболяванията си.

Човекът се оправдал, че след това трябва да седи по половин час, за да може да си почини от физическото натоварване и си мислел, че един поглед на социалните бил необходим, за да го накажат и отнемат инвалидната пенсия, но след това спирал да мисли, защото можел да се депресира и да получи още един сърдечен удар. Човекът не може да върви, но съседите смятат, че е изключително мързелив. Въпреки липсата на работа, същият г-н често се отдавал на пороци като залагане. Социалните работници казват, че са го забелязвали и да бута изнервено скутера, след като е забравял да го зареди, което показва, че не е толкова болен. Случаят търпи развитие, а до тогава се надяваме, че г-н Джоунс няма да участва в маратон! Нека не забравяме, че англичаните имат много примери на мързеливи хора. Такава беше и жената, която отказваше да се подложи на диета, за да получава помощи и да продължава да се тъпче. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
13 юли 2015 | 18:39

поръчков материал на НОИ, НЕЛК, ТЕЛК... В смисъл - всички сте мошеници...