Човекът, който създаде

След близо 150 години история, най-накрая можете да разберете истината за любимото уиски "Jack Daniel`s". Популярната рецепта не е направена от американското семейство, което дава поводи на целия свят за създаването на нови истории, честта се пада на Нийрис Грийн. Официалната история разказваше, че Дан Кал (един от нелегалните производители на уиски) предава тайната на своя син Джак, за да можем днес да седнем на масата и да опитаме от това приключение. Според биографията на семейство Даниелс, Кал казал на един от робите да научи детето на всичко, което знае. Ето защо в книгата е казано, че Дан казва:  "Чичо Нийръс е майстор на уискито!"

Ето защо има един тъмнокож мъж стои близо до Джак, след като снимката е направена преди 150 години във време, когато тъмнокожите били слагани обикновено най-отзад в кадъра. Точно 2 години след споделянето на рецептата, Джак започва да вари самостоятелно уиски, но използва двама от синовете на г-н Грийн. Въпреки толкова драматичното развитие на историята, семейството бързо забравя за човека, чиято рецепта променя света (към по-добро, ако питате нас). Близо 60 години Фил Еппс пази тази история в тайна и успешно скрива подробностите около историята на уискито.

След като уискито се опитва да навлезе в един много разделен юг, тази подробност остава в тайна, за да може "Jack Daniel`s" да запази своите верни клиенти. Днес, компанията смята да разкрие истината и да покаже, че не може да пренебрегва историята. Местните историци отдавна знаят добре познатата тайна и ще включат историята в обиколката на фабриката. Робите по онова време са били едни от най-уважаваните майстори и огромен процент от тях е намирал място в дистилиращата индустрия. Историците вярват, че вкусът на американското уиски е уникален, защото някои методи просто не са били усвоени от Германия и Великобритания. Автентичният вкус може да е такъв именно от африканските техники на дистилиране, които се предават от поколение на поколение. Както много други изобретения в този период, само собственикът получавал почести за универсалното си постижение. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
28 юни 2016 | 19:12

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE